» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - A teraz.. nasze ostatnie zakupy - chwalimy się!

1162Wyswietleń
12Odpowiedzi
12

• (19.02.2010 - 10:32)

Jak w temacie. Wrzucajcie fotki rzeczy, które ostatnio kupilyście. I co tam udało nam sie upokować... ;>

(w wersji brązowej. Nawet dziś je na sobie mam. Kupiłam je po wieeeelkiej przecenie :>)

(To wprawdzie jest z orsaya, ale ja kupiłam wręcz identyczną, nie pamiętam gdzie.. bo to było z troszke temu przy okazji wielkich zakupów)

( i też nie z orsaya.. tylko z Mohito - nie znalazłam fotki z mohito. Identyczny fason, kolor czarny w ciemno-fioletowe duże grochy. ALE Identyczny fason :) No ok - bez tych "kamyków" i bez tego wycięcia. Taka ładna i polutna jest pod szyją... :) Z tyłu też ma takie elementy zwysające z przodu. )

No.

Teraz Wy!:> czekammm

No.

Ten post edytował 15.03.2010, 17:33
  • (22.02.2010 - 12:55)

No to proszę:

No, właśnie kończę czytać tą trzecią. Dwie powyżej już pochłonęłam ;-)

Ten post edytował 16.11.2010, 08:08
  • (22.02.2010 - 13:07)

No to P. Juti poszła raczej w książki :)

Ja nieststy konsumpcyjnie, chwaląc sobie płytką radość jaką mi to daje - poszłam w ciuchy.

:)

• (23.02.2010 - 14:30)

No jak już pisałam ja ciuchy kupuję wtedy, jak mam już palącą potrzebę bo to co mam się pruje, sypie itp. Radość daje mi kupowanie książek. Uwielbiam ten świeży zapach farby drukarskiej, tą gładkość jeszcze nie otwieranej okładki, ehhh...i te historie w środku, życie bohaterów, przygody, inne światy....

• Podgląd pary ślubnej
    (23.02.2010 - 15:33)

Juti poproszę o krótką opinię na temat dwóch pierwszych z zaprezentowanych przez Ciebie książek, ponieważ są na mojej liście książkowych zakupów i zastanawiam się czy warto...

Z góry dzięki! :)

• (23.02.2010 - 17:33)

Jeśli chodzi o Dana Browna to książka jest utrzymana w klimacie "Kodu Leonarda DaVinci" i "Aniołów i Demonów". Rzecz dzieje się tym razem w Waszyngtonie i dotyczy masonów. Oczywiście głównym bohaterem jest Robert Langdon. Świetnie przemieszane fakty, legendy, mity i totalna fikcja dotycząca masonerii. Przybliża też samą ideę tego ruchu. Warto kupić, warto przeczytać.

"Szeptem" to opowieść w klimacie "Zmierzchu". Dziewczyna i czarny charakter. Dziwne sytuacje, podejrzenia, trochę mistycyzmu... Bardzo lekko i szybko się czyta. Ja pochłonęłam ją za jednym podejściem... No i mają być kolejne części. ;-)

Jeśli miałabym polecić, którą najpierw kupić, to chyba poleciłabym Browna. Choć to też zależy co wolisz, jaki typ powieści. Daj znać co zakupiłaś! ;-) I czy się podobało!

• Podgląd pary ślubnej
    (24.02.2010 - 10:03)

Dziękuje Ci bardzo juti :)

Myślę, że najpierw zakupię "Zaginiony symbol", ponieważ bardzo podobały mi się wszystkie ksiązki Dana Browna i jak tylko zobaczyłam, że ukazała się jego nowa powieść - wiedzialam, że muszę ją mieć.

"Szeptem" zostawie sobię na nstępne zakupy :)

W weekend koniecznie muszę wybrać się do empiku, już nie mogę się doczekąć.

Pozdrawiam!!!

Ten post edytował nemi 24.02.2010, 10:04
  • (24.02.2010 - 12:04)

No to czekam na wrażenia!Smile

• (24.02.2010 - 12:35)

To ja też ruszę tyłek do empiku. I jakiś najlepiej poradnik kupie.

ps. osobiście jestem Prze Fanką książek z cyklu Adrian Mole ;)

• (24.02.2010 - 15:53)

Hmmm... nigdy nie czytałam.

Nie lubię poradników. Ja czytam kryminały i fantasy. Uwielbiam magię, wampiry i tego typu klimaty. Uwielbiam też śledztwa, zgadki...

• (27.09.2010 - 20:34)

To mój dzisiejszy zakup.

12

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór