» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - 100% zaufania?

1185Wyswietleń
45Odpowiedzi
12345

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 16:52)

Czy macie do swoich chłopaków/narzeczonych/mężów sto procent zaufania?

czy nigdy nie wątpiłyście w to co mówią?

ja powiem szczerze, że zdarza mi się zastanawiać czy oby na pewno mój mąż jest tam gdzie mówi... ale to nie oznacza że go nie kocham..

• (11.09.2009 - 16:55)

czasami w drobnostkach mam takie przebłyski podejrzliwości, ale w większych sprawach nigdy.

• (11.09.2009 - 17:03)

oj ja jestem cholernie zazdrosna :E i lubię snuć teorie spiskowe :P

ufam mojemu mężowi w 100% wiem ze nie zrobił by nic co mogłoby mnie zranić

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 17:04)

no a myślałam, że jestem sama:P

zaufanie to ciężka sprawa...

• (11.09.2009 - 19:36)

zdarza sie ze czasem nie mam do  niego zaufania ;] i sprawdzam go :D kaze mu puscic głuchego z dom albo zeby z dom zadzwonił czy cos w tym stylu ale ja mam ok tesciową i jak moj zrobi cos nie tak to odrazu mi mówi :D o tym

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 20:10)

heh mi się zdarza od czasu do czasu sprawdzić jego telefon - skrzynkę wiadomości... wiem że źle robię ale nie moge się powstrzymać..

• (11.09.2009 - 20:39)

Ja przyznam szczerze że na początku nie miałam 100% zaufania, to zaufanie rosło w miare dalszego poznawania, chociaz były momenty kiedy trochę spadło i znowu musiał sobie na nie zapracować, gdybym teraz miała powiedzieć na ile mu ufam... stwierdziłabym że na 99,9%

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 20:49)

czyli wzloty i upadki:) ja mam teraz upadki bo naprawdę sięgam po ten telefon i sprawdzam sms-y... co najgorsze mam dostęp do haseł mężą i tak naprawdę mogłabym go szpiegować tyle tylko, że jeszcze się wstrzymuję

• (11.09.2009 - 22:44)

oj wiadomo że na świecie są inne kobiety i zawsze będziemy walczyły o swoich facetów ;)

• (15.09.2009 - 08:21)

Ufam na 99,9% ale wierze, że kiedyś bedzie to 100%.

• (15.09.2009 - 09:00)

Hmm... a ja mam tak że........ jak już o zaufaniu mowa - każdej os w moim życiu daje kredyt zaufania - od tej os zalezy czy go pomnozy, czy straci czy będzie taki jak dzienDobry. Ogólnie i ja zawsze teorie spiskowe snuje.

Jeśli chodzi o facetów - to tak naprawdę teraz miałabym spory problem żeby dać jakiemuś chociaż 50% tego zaufania. tego kredytu zaufania.

I wcale nie sądze ze to złe.

12345

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór