No własnie jak Wy obchodzicie Wasze rocznice?
Planujecie kolacje przy świecach, robicie sobie prezenty, nie wychodzicie z łożka cały dzień?
A może to dla Was zwykły dzień ? :)
ja pierwszą rocznice spędzę w lokalu, w którym mieliśmy wesele;) już to ugadaliśmy z mężem:)
a jak było z rocznicami bycia razem a nie ślubu :)?
hehe to wtedy narzeczony kupował mi np kwiaty:) lub robił niespodzianki...
my w pierwszą rocznice ślubu byliśmy w restauracji na kolacji prze świecach !! w następne dostaje kwiaty
W tamta rocznice dostałam bukiet kwiatów i pojechaliśmy do restauracjii, a teraz też nam się zbliża rocznica i chyba też tak zrobimy.
My zawsze pamiętamy o rocznicach, przeważnie ten dzien spędzamy razem na romantycznej kolacji... lub spacerze. Do tego robimy sobie drobne upominki
u nas rocznice zawsze są uroczyście obchodzone - w tym roku ciut skromniej bo kolacja w domu ale to tylko dlatego ze mieliśmy miesięczną Gabi z nami :) od męża dostałam wspaniały naszyjnik :P
hehe a czy robicie takie okrągłe rocznice np w formie dużego przyjęcia z braćmi, rodzicami i znajomymi?
u mnie w rodzinie coś takiego jest praktykowane...
u nas są tak obchodzone rocznice rodziców i dziadków :) my jeszcze jesteśmy za młode szczypiorki :)
hehe u nas 5-cio lecie to już powód do świetowania... ale mi jeszcze dłuuuugo do takiej rocznicy:)