» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Teściowa - problem, czy...!?

1191Wyswietleń
36Odpowiedzi
1234

• Podgląd pary ślubnej
    (15.07.2009 - 13:22)

Istnieje wiele mitów na temat teściowych...Laughing Jedni uważają, iż jest najgorszym wrogiem... Inni z kolei (jak mija koleżanka Monika), że jest jej przyjaciółką...Undecided

Ja na moją przyszłą teściową nie narzekam, choć czasami coś tam sobie powie..Cool

A u Was jak jest, macie podobie jak ja...Undecided czy może zupełnie inaczej...Innocent!?

• (15.07.2009 - 13:42)

Zobacz "Synowa kontra teściowa" na ślubowisku - dowiesz się paru ciekawych rzeczy.

Przeważnie teściowe są w porządku.

U mnie póki co teściowa 150km odemnie więc nie wiele z nią gadam:D Po ślubie też mieszkamy osobno, więc...Wytrzymam

• Podgląd pary ślubnej
    (15.07.2009 - 14:02)

Moja teściowa to najlepsza kobieta (poza mamą) jaką znam. Jest moją nową mamą, którą śmiało można nazwać także przyjaciółką bo zwierzyć się mogę i doradzić w dosłownie każdej sprawie.

Nie lubie tych wszystkich dowcipów na temat teściwej bo (przynajmniej w moim przypadku) obrażają moją nową mamusię:)

• (15.07.2009 - 18:33)

Moja teściowa jest  w miarę ok choć czasem zdarza nam się ściąć ale w ważnych sprawach obie możemy na siebie liczyć

• Podgląd pary ślubnej
    (15.07.2009 - 18:38)

Super sprawa jak wszystko z teściową jest ok...Wink Grunt to się dogadać, a wszystko będzie dobrze...Laughing

Hmmm.... a życie pisze i tak swoje scenariusze...Cool

• Podgląd pary ślubnej
    (15.07.2009 - 19:52)

Moja - tak szczerze... zastepuje mi matke, ktorej... praktycznie nie mam:( Jest Siwetna przyajciolka, doradca - wszytskim kogoo potzrebuje:) KAzdej przyszej zonce zycze takiej tesciowej:)

• Podgląd pary ślubnej
    (15.07.2009 - 20:02)

dobra teściowa czasem jest lepsza jak własna mama:)

• (16.07.2009 - 08:34)

Wszystko zależy od człowieka. Jeśli facet był maminsynkiem to zdecydowanie będzie trudniej, żeby teściowa nas zaakceptowała.

Polecam podpytać lubego co teściowa sądzi o tym, że sie z kimś spotyka - jeśli przyjmuje to ciepło to znaczy że jest ok.

Jeśli nic nie mówi to znaczy, że nie jest zbyt dobrze;)

Teściowa nie tyle jest nastawiona do nas źle, co do faktu, że ktoś syncia odbija.

• (16.07.2009 - 09:12)

A PRZYPUSZCZAM ZE JAK BYM MIESZKALA Z TESCIOWA TO BYSMY SIE ZAGRYZLY MA CHARAKTEREK LUBI SIE STRASZNIE WTRACAC A MIESZKAMY U MOICH RODZICOW

• (16.07.2009 - 09:21)

Dokłądnie.

P.s Marzenka  - mogłabyś pisać małymi literkami? Duże litery w internecie oznaczają krzyk:)

• (16.07.2009 - 11:23)

ok:)

1234

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór