» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - TV w sypialni...

1000Wyswietleń
33Odpowiedzi
1234

• Podgląd pary ślubnej
    (09.09.2009 - 20:27)

nie wiem, jak jest u Was, ale u mnie w domu TV jest w sypialni:( i tym sposobem zamiast spędzić razem fajne wieczory kończy się na tym, że jest pilot-akcja-i oglądanie do wieczora a potem dopiero cała reszta....

czy u Was TV też przeszkadza w sypialni?? chyba zrobię małe przemeblowanie i go wyrzucę...

• (10.09.2009 - 13:33)
    u mnie nie ma i nie bedzie :) specjalnie nawet zadnego gniazdka antenowego nie kazałam tacie robic
  • Podgląd pary ślubnej
    (10.09.2009 - 18:29)

a u mnie jest TV i strasznie tego żałuję:( bo czasem jest ciężko..

• (10.09.2009 - 20:04)

u mnie nie ma i nie bedzie, bo wiem jak to się konczy

• (10.09.2009 - 21:18)

U nas jest i będzie napewno, uwielbiamy wieczorem połozyć się do łóżka i oglądnąć razem jakiś fajny film do snu:)

• (10.09.2009 - 23:08)

tv w sypialniom mówimy NIE ! :) Nie dość, że stają się ważniejsze od nas to jeszcze hałas i promieniowanie :P

• Podgląd pary ślubnej
    (10.09.2009 - 23:39)

heh w sumie teraz mąż poszedł spać a mi cicho chodzi TV - to taki umilacz kiedy pisze na ślubowisku.. z jednej strony chciałoby się coś wieczorkiem oglądnąć grzejąc nóżki w łókżu, ale z drugiej strony czasem TV przeszadza...

• (10.09.2009 - 23:41)

Ja zawsze miałam tv w pokoju i zawsze zasypiałam przy filmie, zmieniło się to gdy wyprowadzilam się do akademika gdzie telewizora w pokoju nie mam no i tak zostało, że już ponad rok z ręka na sercu nie oglądam telefwizora... chyba, że bajki z Małym :) no a jak filmy to na komputerze... co jest dla mnie nie wygodne no ale trudno :)

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 10:00)

jejo tyle czasu bez TV?

ja lubię oglądać jakieś filmy czy wiadomości, ale kiedy mam ochotę porozmawiać z mężem a on 'cicho' mi mówi bo ogląda to trochę mi przykro

• (11.09.2009 - 10:03)

Ja oduczyłam się oglądać telewizje :) Ale przez to oglądam wszystko na laptopie na kolanach i zaraz wysiądą mi oczy :) w akademiku mamy połączenie między wszystkimi akademikami w gliwiacach więc mozna bez liku ściągać filmy, film ściąga się w ok 10 minut :) tak więc, dr house, prison break, 39 i pół, dexter non stop jak tylko nie ma nauki :)

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 10:13)

a będziesz chciała mieć TV w sypialnic zy raczej nie?

1234

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór