» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Biały kolor na weselu zarezerwowany dla Panny Młodej

3965Wyswietleń
36Odpowiedzi

• (07.02.2010 - 21:41)

biały tylko dla panny mlodej

• (08.02.2010 - 17:06)

Zdecydowanie biały kolor zarezerwowany dla Panny Młodej. Wiem z autopsji jaki niesmak pozostaje jak się ktoś pojawi na weselu w białej kreacji... Niby staramy się nie zwracać na to uwagi, ale taka niby "błahostka" potrafi bardzo skutecznie zaburzyć nam ten jakby nie było najważniejszy dzień w życiu.

• (09.02.2010 - 10:39)

zgadzam się biały to kolor Panny Młodej... wyłacznie...

• (09.02.2010 - 19:33)

Podzielam zdanie karolaj, myślę że biały kolor jest tylko i wyłącznie na ślubie zarezerwowany dla panny młodej i niegustownym jest ubierać się w biel idąc na wesele jako gość oczywiście.

• (09.02.2010 - 22:12)

Popieram poprzedniczki.... biały kolor tylko dla Panny Młodej... goście na ten dzień powinni zrezygnować z tego koloru...

• (09.02.2010 - 22:31)

Popieram poprzedniczki.... biały kolor tylko dla Panny Młodej... goście na ten dzień powinni zrezygnować z tego koloru...

• (10.02.2010 - 09:52)

Też tak uważam biała suknia tylko dla Panny Młodej!, ale często spotykam się z opiniami dziewczyn, ze one chcą przyjść w sukience białej czy ecru i nikt im tego nie zabroni... ja bym chyba udusiła taką na swoim weselu;P

• (27.02.2010 - 11:55)

A co sadzicie jak pan mlody w Bialy gajerek wskoczy ?Foot in mouth

Ten post edytował 16.11.2010, 08:08
  • (27.02.2010 - 15:52)

Ja uważam, że biały i ecri jest przeznaczony dla młodej, ale uważam też że jeżeli ktoś przyjdzie w krótkiej zwykłej białej sukience w żadnym stopniu nie przypominającej sukni ślubnej to też jets to dopuszczalne, chociaż ja sama nigdy bym się w biel nie ubrała na czyjeś wesele. Uważam też że strasza może mieć biel czy ecri ale nie długą, przypuśćmy w kolano, wtedy widać że to jest starsza :) byłam na takim weselu gdzie starsza była w ecri krótkiej i bardzo fajnie wyglądała :)

• Podgląd pary ślubnej
    (10.03.2010 - 10:47)

To powiem Wam...że jesstem własnie w trakie prowadzeniu małej wojny z moją mamą, która to zakupiła sobie właśnie sukienkę w kolanko + żakiet koloru ecru, w sumie coś pomiędzu perłową bielą a bardzo bardzo jasnym beżem...

Ja ma suknię w kolorze jasny ecru, waniliowy.

Hmmm....zdenerwowałam się na nią bardzo. Nie wspomnę już, że sama powinna wiedzieć, że nie wypada jej ubrać się w taki kolor-tym bardziej że to Matka Weselma, ale żeby tego było mało to osobiście ją przed tym przestrzegałam. A ona ja gdyby nigdy nic udała się na zakupy i bez skrupułów zakupiła sukienkę w takim kolorze i nie widzi w tym nic złego...

Ten post edytował nemi 10.03.2010, 11:06

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór