» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Biały kolor na weselu zarezerwowany dla Panny Młodej

3964Wyswietleń
36Odpowiedzi
1234

• (14.05.2010 - 15:36)

oczywiście, że tak.

Jestem przeciwniczką jaskrawych odcieni, które próbują zdominować pannę młodą.

Co do małej czarnej - ja tam bym pań od mody nie słuchała;) Co prawda można małą czarną połączyć z piękną biżuterią i dodatkami, co ją pięknie rozjaśni, niemniej jednak kopertówkę, żakiet/bolerko, i inne cuda wianki zostaną przy stole. O ile mała czarna "obroni się" moim zdaniem w kościele, to na sali weselnej jej koloru się już nie ukryje.

No chyba, że rozjaśni się sukienkę jakąś wstążką czy coś w ten deseń.

Ogólnie i tak będę na nie. Jest tyle pięknych kolorów, a ślub i wesele w moim odczuciu nie są imprezą na której obowiązują stroje wieczorowe, więc gama kolorów się pięknie rozszerza.

PS. Juti, zgodzę się z Tobą co do czerwieni. Piękny jest kolor np. mailinowy :)))

• Podgląd pary ślubnej
    (15.05.2010 - 11:22)

Ja widziałam kiedyś ślub gdzie PM miała białą suknię i świadkowa ... ;/ To dopiero szczyt, szczytów...

• (15.05.2010 - 16:37)

Co do czerni, to nie jestem ani przeciwniczką ani zwolenniczką.

Zresztą czerń nosimy przy wielu okazjach, a inne kolory na niektóre wyjścia się nie nadają. Więc jeśli można pobawić się kolorystyką to super.

Ale jak we wszystkim należy mieć umiar i wyczucie.

• Podgląd pary ślubnej
    (17.05.2010 - 21:55)

Ja także jestem zdania, że kolor białej sukni powinien być zarezerwowany tylko i wyłącznie dla Panny Młodej. W końcu to jej wyjątkowy dzień i to ona powinna się wyróżniać z pośród zaproszonych gości weselnych.

• (28.08.2010 - 14:36)

Jestem jak najbardziej za tym, żeby biały kolor zarezerwowany był TYLKO dla panny młodej.

• (10.05.2011 - 22:45)

nie wiem dla mnie moda w pewnych kwestiach w tym sukien slubnych powinna sie nie zmieniac skoro od setek lat był to kolor biały to tak powinno byc...nie zamienilabym tego koloru na zaden inny:)oczywiscie w dniu slubu

1234

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór