» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Co zrobić gdy kot się starzeje?

544Wyswietleń
9Odpowiedzi

• (01.09.2009 - 20:24)

Prawdopodobnie w dzisiejszych czasach koty żyją dłużej niż ich przodkowie. No, ale one chyba też z czasem odczuwają objawy starości. Wymagają wtedy wyrozumiałości i opieki itp. itd. no i właśnie oto moje pytanie: co zrobić gdy kotek jest już stary.. traci siłę.. nic mu się nie chce itp. ? :)

Ten post edytował 02.09.2009, 10:47
  • (02.09.2009 - 00:47)

Mój Pumek ma dopiero 2 lata ale mysle że jak jest juz starszy kotek to trzeba mu kupowac karme :) jest taka specjalna in home :) albo dawac mu do powachania kocią miętke wtedy kotek ozywa :D:D i jest chętny do zabawy:P

• Podgląd pary ślubnej
    (02.09.2009 - 10:47)

to FORUM ŚLUBNE !!! co mają stare koty do ślubu?

Wiadomość od Moderatora: Spokojnie :). Opis kategorii 'Nietypowe problemy i pytania': W miejscu tym każdy użytkownik znajdzie odpowiedź na wszystkie nietypowe pytania, jakie przyjdą mu na myśl. - uznaję zatem, że jest to dość "nietypowe pytanie" ;). Pozdrawiam
    Ten post edytował admin 02.09.2009, 17:50
  • (02.09.2009 - 15:39)

Przepraszam, mayślałam, że w kategorii "Nietypowe problemy i pytania"można zadawać takie pytania.  No ale cóż myliłam się, jeszcze raz bardzo przepraszam :((

• (02.09.2009 - 17:31)

Do Pyzy: Jak mozesz tak pisac komus innemu jak to wlasnie ty zalozylas taki watek jako pierwsza: http://slubowisko.pl/forums/topic/id:9929/cat:plotki_ploteczki/name:wasi_domowi_pupile

pepe-girl - nie zrazaj sie, niektorym sie wydaje ze moga sobie porzadzic i nie sa fer wobec innych.

A zeby tak juz w ogole nie pisac obok tematu to napisze ze ciotka miala kota, zestarzal sie i dostal cukrzycy, skora mu zaczela odpadac z platami siersci i wygladal jak ktos z horroru (a to byl pers). TTRAAGEDIA!!!!!

• (02.09.2009 - 17:42)

mirro - otóż chciałąbym Ci bardzo podziękować za obronę (jeśli tak "to" mogę nazwać") no również się z Tobą zgadzam.. (chociaż nie do końca, bo nie popieram takich niby kłótni! nie łdnie! :D) no, ale niektórzy mają już taki charakter i trzeba jakoś popuścić..  pozdrawiam i jeszcze raz przepraszam jeśli chodzi o ten temat :(

PS. A co  do tego kota Twojej sąsiadki..  oj.. mam nadzieje, że to nie stanie się mojej kotce.

Ten post edytował pepe-girl 02.09.2009, 17:42
  • Podgląd pary ślubnej
    (02.09.2009 - 21:15)

ja nikogo nie atakuję- po prostu pytanie o starzejącego się kota nie pasuje do nietypowych ślubnyc problemów... a ja swój wątek założyłam w plotkach co jest bardziej pasującym miejscem...

pepe-girl nie atakuję Cię i nie mam kłótliwego charakter... takie stwierdzenie trochę mnie rani:/

Ten post edytował pyza 02.09.2009, 21:15
  • (02.09.2009 - 23:01)

eh a co zrobic gdy starzeje się pies, myszka, papuga, rybka... gdy moja suczka umierała na raka miała wszystko co tylko chciała, mogła jeść tone słodyczy dziennie, mogła spać z nami na poduszkach, rozpieszczaliśmy ją w ostatnie dni by czuła się dobrze, bezpieczna i kochana, zresztą zawsze byla bezpieczna i kochana ale wiadomo... ostatnie dni były ciężkie pies bardzo wyczuwa smutek... no i wyczuła dostała zawału przed uśpieniem :( niestety rak był tak zaawansowany, że nie mogła już oddychać, jeść, pić, spać... cała noc siedziała i przewracała się ze zmęczenia pamietam jak dzisiaj miała 9 lat... jamnik minuaturka wyjątkowo mała i śliczna...

• (05.09.2009 - 14:55)

my rok temu pożegnaliśmy suczkę owczarka ... miała 19 lat!! była fantastycznym psem!! uważam ze na koniec warto pomóc naszym pupilom należy im się to od nas za te lata wierności!!

• (05.09.2009 - 18:56)

myślę,że na starzenie nie ma rady, na kazdego przychodzi czas

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór