» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Decyzja o małżeństwie - kiedy podjąć? Po jakim czasie?

7644Wyswietleń
90Odpowiedzi
123456789 »

• (08.06.2009 - 08:24)

Hej,

Zastanawiam się co Was pchnęło w kierunku decyzji o małżeństwie oraz jak długo się znaliście wcześniej?

• (08.06.2009 - 12:24)

myślę ze przychodzi taki czas kiedy to samo przychodzi .. mówi się więcej o wspólnych planach wspólnej przyszłości :)

mój mąż oświadczyła się po 4 latach znajomości

• (08.06.2009 - 14:16)

Zgodzę się z tym , że to przychodzi z czasem ...Mój jeszcze narzeczony :D oświadczył się po 2 latach i 3 miesiącach :) każdy ma swój czas  , prawda ??? 

• Podgląd pary ślubnej
    (08.06.2009 - 15:34)

Mój mąż oświadczył mi się po roku znajomości a w niecałe dwa lata od dnia poznania byliśmy już małżeństwem LaughingMoja decyzja o ślubie była podjęta z miłości, choć znam i takie pary, które zaliczyły 'wpadkę' i tylko dlatego doszło do ślubu...

• (08.06.2009 - 17:03)

ślub z przymusu czasem jest głupotą ...

czasami jest tak ze zna się kogoś bardzo krótko i wie się ze to włąśnie jest ten jedyny a czasem jest się w związku kilka lat i w końcu nic z tego nie wychodzi ... wszystko zalezy od tego czy to ten jedyny :)

• Podgląd pary ślubnej
    (09.06.2009 - 09:00)

hmm... wydaje mi się, że na poczatku związku każda druga połówka wydaje nam się 'tą jedyną' osobą. A potem przychodzi szara rzeczywistość i romantyczne postrzeganie partnera przestaje już tak działać jak na początku i przycodzi neikiedy rozczarowanie.

• (09.06.2009 - 13:42)

Znam pary , które są ze sobą po 10 lat bez ślubu . Moim zdaniem to lekka przesada , im dłużej zwlekamy tym większe prawdopodobieństwo ze nic nie bedzie 

• (09.06.2009 - 15:15)

ha! asiunka mówisz z sensem - to chora sytuacja - trzeba dorosnąć i powiedzieć kiedyś "tak" - podjąć wiążącą decyzję!

Ja się ze swoim znam pół roku i już planujemy wspólną przyszłość (oczywiście jest to luźna wymiana zdań, nie zobowiązania...).

• Podgląd pary ślubnej
    (09.06.2009 - 15:29)

u mnie od takich luźnych wymian zdań się zaczęło a potem nie wiadomo kiedy oświadczył mi się mój kochany. Fajnie, że młodzi ludzie potrafią myśleć odpowiedzialnie w przyszłość Smile

• Podgląd pary ślubnej
    (21.06.2009 - 22:16)

:) ja się znam 2.5 roku:)

• (07.07.2009 - 12:44)

u mnie to trwało 6 lat znajomości, 3 lata chodzenia, 2 rozstania i znowu powroty :]

123456789 »

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór