» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Plusy mieszkania z teściową?

3465Wyswietleń
67Odpowiedzi

• Podgląd pary ślubnej
    (05.04.2010 - 17:26)

My mieszkamy u moich teściów i jest Ok ;-)

Nawet bardzo ok. U mnie w domu byśmy nie wytrzymali a na swój własny przez najbliższy czas nie mamy szans. ;-P Ja z moją teściową bardzo dobrze się dogadujemy, ona jest gospodynią, ale ja jej pomagam, np. przy świętach czy np. ona gotuje a ja zmywam ;D Ona pierze a ja sprzątam ;-) rozdzielamy się obowiązkami ;-)

Moim zdaniem na początku jest zawsze dobrze jak nie ma dziecka :D

• (06.04.2010 - 12:12)

Albo dopóki robisz wszystko po jej myśli. Ale spróbuj się sprzeciwić, zrobić coś po swojemu szczególnie dla jej syneczka, uuuuuu, zobaczysz pazurki....

• Podgląd pary ślubnej
    (06.04.2010 - 13:03)

Bezpieczniej i lepiej miec rodzicow na pewna odleglosc, bo obojetnie jak kochani by nie byli to zawsze beda sie troche wtracac. Malzenstwo to nowa rodzina i kazdy powinien byc na swoim moim zdaniem. Nie wyobrazam sobie mieszkac ani z rodzicami ani z tesciowa. Jak to mowia ciasne ale wlasne i wole cisnac sie nawet na jednym pokoju, ale sama z mezem niz z kims w wielkim palacu.

Fajnie miec w miare blisko rodzine, ale nie pod jednym dachem. No waySmile

• Podgląd pary ślubnej
    (06.04.2010 - 13:03)

Ten post edytował asiula83 06.04.2010, 13:03
  • (07.04.2010 - 14:42)

I też nie ZA blisko. Dla niektórych rodziców zbyt mała odległość nie jest problemem i potrafią nawiedzać młodych zdecydowanie za często!Wink

• (20.07.2010 - 00:13)

Ja nie wyobrażam sobie mieszkania z teściami;) Albo tak "płot w płot"

Ale wszystko zależy od konkretnej rodziny, przecież nie każda teściowa to jędza która się wtrąca w sprawy młodych.

• (21.07.2010 - 20:45)

Ja chyba tak nawet płot w płot bym nie mogła, to nadal za blisko.

• (21.07.2010 - 20:46)

U mnie jedna teściowa będzie w Polsce, druga w Indiach a my gdzieś pomiędzy - według mnie odległość idealna Wink

• (21.07.2010 - 20:48)

Aloha odległość boska, wspaniała :) o tym mogę tylko pomarzyć.

• (03.08.2010 - 00:07)

Och Aloha!!!! Jak tu wysłać moją teściową np do Indii???? Zapłaciłabym nawet :) 

Pod jednym dachem-stanowczo nie!

Obok-trochę za blisko!

Nawet jedno miasto najchętniej bym wykluczyła!!!!

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór