» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Postanowienia 2010

314Wyswietleń
9Odpowiedzi

• (23.12.2009 - 10:03)

Właśnie - macie jakieś postanowienia z okazji nowego roku? Coś co chcecie zmienić, naprawić, zrobić?

Ja mam :)

- chcę tydzień urlopu, chcę wyjechać i zaszyć się gdzieś w jakiejś samotni i się opalać, pić drinki i mieć wszystko gdzieś.

- schudnę

- będę odpowiedzialniejsza

- postaram się być bardziej "ułożona"

- będę grzeczna

- ograniczę używki

- wezmę się za szkołę

- zrobię przynajmniej 5 super dobrych uczynków

- zrobię prawo jazdy

... i jak sobię przypmnę to dopiszę ;)

• Podgląd pary ślubnej
    (23.12.2009 - 14:55)

Na postanowienia może jeszcze za wcześnie o kilka dni, ale rzeczywiscie plan ich iście sytuacyjny już sie powoli snuje :);)

Znajdę pracę, lepszą, przyjaźniejszą, lepiej płatną itp itd ale znajdę, nie poddam się - to przede wszystkim postanowienie nr 1.

Ten post edytował LOLOnka 23.12.2009, 14:57
  • (29.12.2009 - 08:40)

zdecydowałam się kupić karnet na siłownie ( od stycznia ) ... mam nadzieję że będę pielęgnowac w sobie silną wolę.. . .. . 

zdecydowałam się również że jeszcze bardziej się zdystansuje do wielu spraw.

Mam nadzieję że mi się uda.

Aha. I zdecydowałam się przestać mnieć "nadzieję" bo to tylko robi mi mętlik w głowie.. .

• (09.02.2010 - 12:58)

lubie bardzo pisać duze ilości smsów i pomyslałam ze to bedzie moje postanowienie nowo roczne; i tak tez sie stało od stycznia, nie kupuje non stop karty bo "o nagle brakło mi na koncie srodków do załdowania pakietu smsów" postrzymuje sie od zasilania kilka razy w miesiacu kary zeby tylko zasilis pakiet sms za 1gr) jak narazie jest to juz prawie 1,5 miesiaca i  daje rade:-Pheheh

• (01.03.2010 - 15:46)

hmmm były ale się zmyły :E

tz dalej są ale muszą poczekać ;)

Ten post edytował karlita 01.03.2010, 15:46
  • (01.03.2010 - 15:53)

Hehe, to tak jak u mnie Karlitko.

Uffff... ajuż myślałam, że tylko ja jestem taka niekonsekwentna... ;-)

• (01.03.2010 - 16:10)

Moje postanowienia też jak na razie odkładam i odkładam ...hmmm.. i odkładam ...

• (28.08.2010 - 14:40)

Z tymi postanowieniami bywa róznie, zwykle w połowie roku już się o niczym nie pamięta i jest jak co roku:P

• (29.08.2010 - 03:30)

Dokładnie;) Ja nie mam czasu anwet realizować swoich postanowień na sierpień a tu już koniec miesiąca:D

• (02.09.2010 - 08:35)

Hmm moje postanowienia... chyba w następnym roku będą troszkę poważniejsze niż zazwyczaj:)Smile

Na pewno muszę solidnie pomyśleć o oszczędzaniu - najpierw wesele a potem jak nam się uda we wrześniu chcemy postawić dom do dachu a na to trzeba mnóstwo pieniążków.

Powoli zaczniemy myśleć o założeniu rodziny.

Chciałabym żeby moi rodzice do mnie przyjechali.

i jeszcze pomyślę ....

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór