» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Propozycje zmian dla P.Charlston

102Wyswietleń
9Odpowiedzi

• (02.02.2010 - 08:41)

Jak juz pisałam wcześniej...

Muszę coś zmienić. Daję sobie 2 tyg. aby zmienić coś w głowie. Później chcę to jakoś... zwienczyć. Czasami potrzebne są zmiany aby człowiek ruszył dalej. Odważył się na więcej. Myslałam o tym już jakiś czas temu ale zawsze wypadało coś innego, coś wazniejszego itp. Tym razem jestem egoistką i chce pomyślec o sobie w pierwszej kolejności.

Nie watpliwie taka zmiana doda mi potrzebnej mi odwagi, pewności siebie i przebojowości. O. Przyda się.

Wymyśliłam narazie przedłuzanie włosów, wczesniej farbując je na rudy.

tu więcej info:

http://slubowisko.pl/forum/zdrowie-i-uroda/przedluzanie-wlosow,308/page:4

Obecnie moj kolor się zmył, jest już brzydki itp.. a był taki piękno rudo-miodowy. Nadal niby jest ale.. to nie to.

WIęc czekam na wasze pomysły/inspiracje/rady/ :)

• (02.02.2010 - 13:12)

Pomysł mi się podoba.

Też myślę nad jakąś fryzurą.

A w ogólę założę zaraz wątek. ;-)

Idź sobie też koniecznie na maseczkę do kosmetyczki. Mała rzecz arelaksuje i cieszy. ;-)

• (03.02.2010 - 09:51)

wiemm wimmm :) mam taki plan niecny :)

Tylko ja to tak sama niby nie wiem jak się zabrać za zmiany. Ja tak dużo o tym myslę myslę a jak przyjdzie co do czego to boje się że spanikuje :D

• (03.02.2010 - 10:46)

Chariston, jeżeli tak bardzo prgniesz zmiany to myślę, że przedłużanie włosów jest jak najbardziej OKSmile Zawsze to jakiś cel, który sprawia, że masz coraz wiecej odwagi, żeby coś zminiać

• (03.02.2010 - 10:48)

Kup sobie nowe ciuszkiSmile Idź do kosmetyczkiSmile Nam kobietom czasem przydają się takie zabiegiSmile

• (03.02.2010 - 10:57)

widziałam ten kolor włosów w złączonych przez Ciebie linkachSmile Zdecydowanie piszę, że jest EXTRA i, że powinnaś je tak pofarbować

• (03.02.2010 - 14:15)

ja też ostatnio zrobiłam coś szalonego i mam rude włosy (moje naturalne to jasny blond) farbowałam je sobie henną i są rewelacyjne, nawet mój M. jest na TAK :P

tak więc rudym włosom mówię TAK!!!

• (04.02.2010 - 08:39)

Pochwaliłam się wczoraj mojemu koledze (takie dobry kolega bo od podstawowki, nawet mój były chłopak z podstawowki :D) pomysłami na nowy kolor...i powiedział:

- CHarlston! Nie... co ty.. tylko nie rudy...

a jak powiedziałam mu o przedłuzaniu to zapytał:

- A po co ci charlst więcej włosów?

Koledzy :)

• (04.02.2010 - 13:43)

Faceta nie pytaj. Chyba, że jest gejem. Cała reszta nie ma pojęcia o takich sprawach. A jak po zmianach Cię spotka to powie:

"Hmmm.... zmieni laś się jakoś ale nie wiem co zrobiłaś."

Może zauważyłby jakbyś się na zero ogoliła.

• (08.02.2010 - 09:40)

:D

Pewnie tak :)

Przyszło mi do głowy .. zrobienie sobie małego tatuażu na nadgarstku. Bez żadnych wzniosłych hasełek o śmierci, ojczyźnie Bogu itp. Coś miłego, iniwersalnego i mającego raczej zdobić i być malutkie. Przeszedł mi zatem do głowy motyw gwiazdki. Gwiazdki są ładne.

Już narysowałam sobie długopisem na rączce i tak chodze z tym i sie patrze. I gapie się. I zastanawiam czy mi ładnie :) Gwiazdka nie większa niż 1cm.

Tak o. Poprostu.

Bo mi się podoba zdobienie ciała.

ps. 16.02 jestem umowiona na przedłuzanie rzęs :) będę wyglądać jak sarenka :)

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.