» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - stało sie :(

Szukany produkt jest aktualnie niedostęny, skontaktuj się z firmą by dowiedzieć się więcej.
984Wyswietleń
12Odpowiedzi
12

• (01.09.2010 - 14:31)

Witam jestem tutaj nowa mam  zabiar byc tu codziennie:)zaczne od nietypowej sprawy :

jestem mezatka ale gdy probuje cos zaczac w sypialni wieczorem lub jesli mam ocote to moj maz albo jest bardzo zmeczony po pracy albo przychodza znajomi a pozniej nie ma sil.juz nie pamietam kiedy sie kochalismy ostatni raz. za to nasz wspolny znajomy (a zarazem sasiad z ktorym sie znam od piaskownicy) czesto wpada do nas. ostatio przyszedl  na kawe  i tak od slowa do slowa i prawie ze zrobilismy to. tzn bylo przytulanie i pocalunki. on by chcial cos wiecej mi sie strasznie podobalo chcialabym, ale z drugiej strony....... no wlasnie

dziewczyny poradzcie cos

• Podgląd pary ślubnej
    (01.09.2010 - 14:46)

witaj. porozmawiaj z mężem o tym problemie..... nie warto zdradzać bo to ci nie pomoże a będzie cię dręczyć...ja mamprzyjaciela i rozmawiałam z nim kiedyś na ten sam temat i on powiedział że miał taki okres w życiu że zupełnie go nie pociągałykobiety i nie tylko jego żona wszystkie...poprostu nie chciało mu się sexu i tyle . Ale jestempewna że szczera rozmowa coś ci wyjaśni... życzę powodzenia i szczęścia w związku

• (01.09.2010 - 16:01)

Zgadzam się, o problemach trzeba rozmawiać, a nie chować pod dywan i udawać, że nic się nie dzieje. Zdrada w niczym nie pomoże, zwłaszcza jeżeli kochasz swojego męża i z nim chcesz być. Nie pozwól więcej aby sytuacja między Tobą a sąsiadem wymknęła się spod kontroli, bo będziesz tego żałować.

Są specjaliści którzy pomagają w takich sytuacjach - psycholodzy i seksuolodzy. Warto zastanowić się nad terapią, jeżeli czujesz, że taką macie potrzebę.

• (01.09.2010 - 17:25)

ale wlasnie sek w tym ze ja tego nie zaluje!

pozdrawiam Was

• (01.09.2010 - 17:57)

Popieram wcześniejsze wypowiedzi, porozmawiaj poważnie z mężem o tym co czujesz. O swoich potrzebach i ich niezaspokojeniu... Piszesz o tym, że nie żałujesz... powiedz mi tylko jaki sens ma twoje małżeństwo skoro musisz go zdradzać?

• (02.09.2010 - 04:10)

Pomyśl tylko czy warto tym samym rujnować Wasze małżeństwo, wszystko co było pomiędzy Wami. Jeżeli to coś dla Ciebie znaczy - porozmawiaj poważnie ze swoim mężem. i szczerze przede wszystkim.

Powodzenia

• (02.09.2010 - 08:27)

Jeśli nie żałujesz to myślę że powinnaś przeanalizować swoje małżeństwo, może za szybko się pobraliście?może tak naprawdę nie byłaś pewna?albo po prostu masz chwilę zwątpienia przez to jak zachowuje się twój mąż???

Przemyśl sobie wszystko przeanalizuj i oczywiście porozmawiaj ze swoim mężem

• (03.09.2010 - 15:35)

Porozmawiaj z mężem bo to najlepszy sposób.

Po za tym spojrz na to inaczej a jeśli Ty byś nie chciała akurat sexu czy miło by Ci było jak by mąż całował się i przytulał z inną?

Myśle,że nie.

• (07.09.2010 - 15:17)

Jaki sens ma bycie razem, jesli nie załujesz zdrady? porozmawiaj koniecznie z męzem o swoich potrzebach i zmartwieniach. Jeśli będziesz szczera to masz szanse na poprawe sytuacji

• (07.09.2010 - 17:49)

Dokładnie zgadzam się z diogeneska.

• (21.01.2011 - 17:56)

jezeli tego nie zalulesz to z waszym malzenstwem cos jest nie tak. zastanow sie powaznie czy warto

12

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór