» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Z jakich kwiatów bukiet ślubny?

28825Wyswietleń
96Odpowiedzi
123456789 »

• (01.09.2009 - 00:45)

Z jakich kwiatów najlepszy jest ślubny bukiet? Jeszcze nie dawno podobały mi sie kalie ale wyczytałam ze przynoszą pecha i chyba zdecyduję się na tradycyjne róże. A jakie jest Wasze zdanie na ten temat

• Podgląd pary ślubnej
    (01.09.2009 - 12:51)

ja miałam białeróże i fiołki do tego - prostota i piękno w jednym:)

• (01.09.2009 - 14:43)

uważam ,że róze są najładniejsze i najlepiej się nadają na bukiet

• Podgląd pary ślubnej
    (01.09.2009 - 14:46)

no i wydaje mi się, że to kwiaty, które mogądługo wytrzymać i nie zemdleją... a takie tulipany mogą w cieple szybko zemdleć.

• (01.09.2009 - 20:10)

Ja osobiście polecam storczyki. Pięknie wyglądają i bardzo długo wytrzymują w bukiecie. jedyny minus to dosyć wysoka cena tych kwiatów.

• (02.09.2009 - 11:54)

ja mialam same roze z dodatkiem zieleni w delikatnym kolorze różu  wiązanka pięknie wyglądała choc dlugo nie wytrzymała :-)

• Podgląd pary ślubnej
    (02.09.2009 - 13:16)

mnie marzy się bukiet z kalii...nie wierze w głupie przesądy. kalie są eleganckie i piękne wygladają.

poza tym gdybym miała przejmować się przesądami...to ponoć róże też się nie nadają, bo mają kolce i to też wróżą jakieś nieszczęścia;p

• (02.09.2009 - 18:32)

ja miałam kalie i róże :)

• (03.09.2009 - 09:15)
    Witam serdecznie,bukiet ślubny powinien być przede wszystkim z ulubionych kwiatów Panny Młodej,proszę nie wierzyć w żadne przesądy...kwiaty również powinny pasować do kształtu bukietu, sukni i "wyglądu" Panny Młodej.
  • (04.09.2009 - 11:25)

a mi się marzy ze stokrotek... ale skąd stokrotki w kwietniu???Cry

• Podgląd pary ślubnej
    (04.09.2009 - 22:31)

Ewiosenka to moze margaretki... zaleta dlugo wytrzymaja i nie sa drogie

Kala... jest piekna i jesli jest swieza tez dlugo wytrzyma

Eustoma... piekna ale nie trwala

Kurkuma... piekna i podobnie jak Kala jesli swieza to postoi

Gozdzik... nie drogi i bardzo wytrzymaly

Storczyk... no coz drogi ale z pewnoscia trwaly

Gladiola... mozna z niej zrobic przepiekne bukiety

Roza... tu chyba nic nie musze dodawac... no moze tyle zeby kupowac ja u baaaaardzo zaufaniej florystki

Anturium... bardzo trwale i pieknie wyglada w kompozycjach

Gerbera... ladna ale nie polecam

Tulipan, frezja, konwalia... trzeba uwazac

123456789 »

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór