No tak, najgorzej jest wymyślić sobie w głowie jakas opcję a potem szukać tego po sklepach...
to tak jak z suknią ślubną ;) ostatecznie trzeba uszyć jak się nic nie znajdzie ;)
Też sposób. Choć nie każdy umie przelać swoje wyobrażenia na papier czy opisać fachowcowi co i jak.
u nas mąż szył garnitur :) bo nie znalazł takiego jak chciał a ostatecznie jeszcze zmienił kolor ;) jak kobieta normalnie ;)
No to faktycznie karlita jak kobieta;)
My na początku myśleliśmy o jasnym brązie, ale nie było takich jak chcieliśmy i padło na ten, ale i tak mi sie bardzo podobał.
Mój R. będzie miał czarny połyskujący. Dziś się rozglądaliśmy i nawet znaleźliśmy bardzooo ładny za 450zł :) Nawet znaleźliśmy piękną białą kamizelkę z krawatem :)
jesli dobrze leżał to świetnie :) poszukiwania zakończone :)
Pewnie:) A powiedzcie mi ile kosztowały waszych mężów garnitury, bo w sumie nie wiem czy 450 to dużo czy mało?
To mało Zakochance ale w sumie też zależy od materiał mój dał razem z kamizelką 800 zł
My szyliśmy gajer na miarę, kosztował 850 zł. Ale było warto. Wyglądał rewelacyjnie, a w żadnym sklepie nie znaleźlibyśmy takiego gotowego.