» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Biały garnitur?

5951Wyswietleń
98Odpowiedzi

• (07.06.2010 - 13:35)

issska83 zgadzam się z Toba w 100%

czysto białemu garniturowi mówię nie :)

• (07.06.2010 - 14:14)

karlita :D no chyba że ktoś ma czerwone włosy, to wtedy wiesz.... tak patriotycznie by bylo ;)

• Podgląd pary ślubnej
    (07.06.2010 - 14:16)

Bialy garniak tylko mi pasuje na slub na plazy....

• (07.06.2010 - 15:01)

Jasne garnitury (beżowe i szare) są ok, jeżeli pasują panu młodemu- nie oszukujmy się, pod ciemnym garniturem łatwiej jest ukryć pewne niedoskonałości figury, jak brzuszek lub niski wzrost (dobre dobrany optycznie wydłuża sylwetkę). Do jasnego garnituru moim zdaniem pan młody musi mieć idealną posturę.

Śnieżnobiałe garnitury dla mnie są bardzo na nie! Pan młody powinien się jednak odróżniać od panny młodej- jak widać na zdjęciu umieszczonym przez Issskę, łatwo popaść w kicz.

• (07.06.2010 - 19:48)

W takiej sytuacji tak,a le niektóre Młode wybierają inny kolor sukni niz biała czy ecru i wtedy Pan młody czemu nie miał by sobie pozwolić na biały garnitur?

• (07.06.2010 - 20:37)

Wiesz Kika nie każdy facet jest wysoki i szczupły jak Twój mąż. Jemu jasny garnitur pasuje. Poza tym faceci tez mają różne kolory cery itd. i tez moga w niektórych kolorach źle wyglądać.

• (08.06.2010 - 00:07)

Mój ma własnie fajną ciemną karnacje, a co do szczupłości to chce go troszke podtłuć.

• Podgląd pary ślubnej
    (08.06.2010 - 00:27)

Oj przy naszej pogodzie to ryzyko ,bo biały szybko brudzi a jak to panowie w praktyce to są byle jacy .A poztym to tylko na 1 wyjście ,a ciemny garnitur można zawsze wykorzystać do innych okazji

• Podgląd pary ślubnej
    (29.06.2010 - 21:14)

Mnie osobiscie sie nie podobaja...nooo chyba ze Panna Młoda ma czerwoną sukienkę...ale nie ciekawie bedzie Panna na biało i Pan rowniez:)

• Podgląd pary ślubnej
    (30.06.2010 - 09:37)

Mój luby miał i chyba ma taki pomysł na biały garnitur. Szybko interniowałam w tej sprawie i stanowczo mówie stop białemu garniturowi!!!! I aby miec większa szanse na ciemniejszy garnitu na zakupy z młodym i świadkiem wysyłam świadkową ona podziela moje zdanie i będę spokojniejsza i pewna na 100 % procent że mój ukochany będzie wyglądał przepięknie :)

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór