» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Maminsynek?

1327Wyswietleń
59Odpowiedzi
123456 »

• (10.09.2009 - 23:24)

na wlasnie jak to jest u was? mami synek czy nie?

• Podgląd pary ślubnej
    (10.09.2009 - 23:34)

maminsynek - na szczęście nei trafiłam na takiego typa:) mój mąz jest wyważony i wie kiedy iść do mamy z radą a kiedy nie... i na pewno wspiera mnie a nie mamusię:P

• (10.09.2009 - 23:40)

szczescie ja tez nie ale miała raz chłopaka ktory ciagle sluchal sie mamusi o jej ;] to bylo poprostu straszne

• Podgląd pary ślubnej
    (10.09.2009 - 23:43)

najgorsze to kłótnie- maminsynek zawsze stanie po stronie mamusi choć powinien po stronie żony... nie wiem czy wytrzymaabym tak długo

• (11.09.2009 - 00:44)

Ja na szczęście również nie trafiłam na taki typ :) Chociaz mam kolezanki których męzowie niestety tacy są , i szczerze im współczuje...

• (11.09.2009 - 09:35)

Ja akurat troszkę trafiłam... jest jedynakiem i o wszystkim mówi mamie nawet o tym kiedy mam wizyte u ginekologa... Mama bardzo się o Niego martwi musi się jej co chwile meldować, długo się o niego starali tak, ze po częsci się nie dziwie ale ma już przecież 20 lat... z drugiej strony potrafi też na mame nakrzyczeć bo w wielu sprawach  trzyma z tata, jednak jest blisko z rodzicami i czasem sprawia wrażenie maminsynka, np gdy byliśmy sami na wakacjach i ja gotowałam czasem mama go pytała czy jadł obiad... jednak bardzo uwielbiam Jego rodziców i z tego co czuje Oni mnie także więc mam nadzieje, ze po ślubie będzie ok...

• (11.09.2009 - 09:41)

Ja tez troszkę trafiłam ale nie mówi o tak wielu sprawach jak chłopak Eli da się przezyc.

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 09:57)

a co podczas kłótni- staje po stronie mamy czy po Waszej?

jak dla mnie życie z maminsynkiem to ciągła walka o poparcie z  teściową...

• (11.09.2009 - 10:02)

O teściowej mówię mu prosto z mostu co myśle a on wie jaka ona jest i nic nie mówi może inaczej by było jakbyśmy mieszkali z teściowa ale na szczęście mieszkamy z moimi rodzicami. i moja mama sie lubi wtrącać i teściowa tylko że swojej matce mogę powiedzieć to co myślę a teściowej nie wypada.

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 10:14)

heh no to nie jest Ci łatwo.. mąż zawsze stara się mnie bronić i staje po mojej stronie- ciesze się że ie jest maminsynkiem

• (11.09.2009 - 10:18)

dobrze ze moj K. takki nie jest ale jego mama sie martwi o niego i jak bylismy na wakacjach to tez sie pytała czy jadla itd :) ale kazdy rodzic martwi sie o swoje dziecko

123456 »

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

organizacja ślubu i weselaTelewizja ślubnafarmona kosmetykiperfumeriafilmy-wesele.plfotograf-wesele.plmiłość i seks