» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Maminsynek?

2585Wyswietleń
59Odpowiedzi

• (11.09.2009 - 10:34)

Pewnie, ze tak :) moja mama także pytała czy jemy itp ale jednak gdy pyta się o to matka syna brzmi to tak jakby pytała, czy ona Ci dzisiaj ugotowała :) Jednak jest ok, nie było jeszcze sytuacji która wyprowadzilaby mnie z równowagi, jeśli chodzi o kłotnie itp. Najbardziej wkurzyło mnie kiedys tylko jedno, biorę tabletki jednak w piersiach pojawiło mi się mleko i siara... oczywiscie musiał powiedziec mamie, że poszłam do lekarza bo mam mleko :/ głupio się wtedy czułam... nie miałam wręcz ochoty do niego isc i patrzec w oczy matce...

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 10:46)

jeju to aż tak jej wszystko donosi? przecież to wasze prywatne sprawy i problemy:( nie wiem co zrobiłabym gdyby mi coś takiego wykrecił mąż

• (11.09.2009 - 10:48)

Byłam tak wściekła... mam nadzieje, ze zapamiętał sobie moją mine wtedy i nasza rozmowe i już tak nie będzie :/ bo zaraz będzie mamo bo eli się spóźnia okres, mamo bo ela złapala jakąś chorobe :/

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 10:50)

jezu broń!

wiadomo, że małżeństwa mająproblemy, sa choroby i inne przypadłości ale żeby z tym do mamusi lecieć to szok:/  maminsynek wykończyłby mnie jak nic..

• (11.09.2009 - 10:58)

Mam nadzieje, ze z dnia na dzień będę go tego coraz bardziej oduczać :) Bo żyć bez Niego bym już nie umiała więc trzeba pracować na tymi wadami :P

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 11:00)

heh szkoda, że nie ma kursów - jak przestac być maminsynkiem:) mogłabyś tam wysłać swojego narzeczonego:)

• (11.09.2009 - 11:06)

Haha dobry pomysł :D oddałabym wszystkie pieniądze za taki kurs :)

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 11:09)

a rada na takiego maminsynka- mówić otwarcie, że jego mama nie powinna wiedziećwszytskiego, bo kiedys może ją to skrępować? a o seksie tez jej będzie mówić?

• (11.09.2009 - 11:14)

no i znowu moja wyobraźnie i wizja: mamo bo ela nie chciała się dzisiaj ze mna kochac w takiej pozycji w jakiej ja chcialem... hahahaha...

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 11:15)

zabiłabym za coś takiego.. jak ta teściowa musiałaby Cię odbierać?

ludzie wymyślcie program i wyszkolcie ludzi któzy będą oduczać bycia maminsynkiem

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór