» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Maminsynek?

2586Wyswietleń
59Odpowiedzi

• (05.10.2009 - 11:54)

Niestety JA mam PECHA!!! Bo właśnie trafiłam na zołzę!!

• (07.10.2009 - 08:50)

....... no to zdecydowanie pech. grunt to jakoś ją chyba ... że tak brzydko powiem : trzymac na bezpieczną odległość od waszego domu :D żeby się wam nie czepiała i nie zaglądała jaką dziś zupę gotujesz i dlaczego tak a nie inaczej i że jest ta zupa zła i że synuś woli lepszą... jej.

• (07.10.2009 - 10:05)

Heh...z tą odległością to trochę problem będzie narazie...bo mieszkamy niestyety w jej kamienicy! No ale cóż... mój B. też ma jej dosyć i planujemy przeprowadzkę- oczywiście ona narazie nic nie wie...

• (09.10.2009 - 09:07)

Jezu. I niech się nie dowie. Postawcie ją przed faktem dokonanym najlepiej jak już coś uda wam się poszukac. Pewnie Teściowa jest stałym Gościem u was ?;>

• (14.10.2009 - 08:48)

Jak facet jest maminsynkiem - trudno wam bedzie to zmienić. Przykro mi. Tacy się mało kiedy zmieniają. Zresztą maminsynkiem się człowiek nie rodzi tylko nim zostaje - i jest to kwestia toksycznego wychowania. Później taki facet jak "idzie w świat" to już z takim przekonaniem, z taką rysą na charakterze. Dlatego maminsynków lepiej się wystrzegać.

• Podgląd pary ślubnej
    (15.10.2009 - 15:23)

Boszeee jak to czytam, to aż mi się włosy na głowie jeżą...Taki mamisynek to fatalna sprawa. Koszmar jakiś ;)

Dzięki, ooo dzięki że Mój taki nie jest :D

• (16.10.2009 - 13:19)

Drogie Panie - więc wybierajcie mądrze! Czasami taki mainsynek potrafi od razu się nie ujawniać... co kmplikuje sprawdę.

• (19.10.2009 - 09:13)

O.. coś o tym wiem. I tu jest 100% racji. Nie zawsze taki ananas się ujawnia. Na początku myślisz sobie: o fajny facet... a im dłużej z nim jestes, im częściej obcujesz z jego środowiskiem - wtedy dopiero widzisz - ok - zakładając że nie masz na oczkach różowych reyban'ów ;)

• (02.02.2010 - 17:11)

ja nie byłabym z facetem maminsynkiem;/ rozumie troszczyc sie o rodzicow... dbac o nich... ale bez przesady kazdy ma swoje zycie;]

• (02.02.2010 - 18:02)

O tro to to!!!!

Własnie tak!!!

Żyjmy i pozwólmy żyć innym.

Takie motto powinni dostawać wszyscy teściowie w dniu ślubu swoich dzieci.

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór