» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Maminsynek?

2583Wyswietleń
59Odpowiedzi

• (20.07.2010 - 22:57)

Ja na szczęście nie mam takiego problemu;-) Ale to musi być rzeczywiście denerwujące, jeżeli trafi się na faceta dla którego mamusia ciągle jest najważniejszą kobietą w świecie (nic nie umniejszając broń Boże zasługom każdej matki)

• (21.07.2010 - 15:36)

No dokładnie, wtedy to się musi żona natrudzić ojjj musi żeby z nim żyć no i z jego mamusią. Mój luby kocha rodziców pomaga im ale jednak nie zakrawa to o coś takiego...dzięki Bogu :)

• (22.07.2010 - 13:44)

Kiedyś miałam okazje być z takim chłopakem, niestety ten związek to okazał się przysłowiowym trójkącikiem:) ja, on i jego mamusia. Wtykała nos dosłownie we wszysko...No ale to nie dla mnie i po miesiącu znikęłam z ich z6ycia na dobre.

• (22.07.2010 - 13:47)

Nawet nie chcę mysleć co by było dalej..... SZOK:) Taki facet doprowadziłby mnie do obłedu. Na całe szczęście ten problem mam juz za sobą a przy sobie faceta, któremu daleko do tego określenia:)

• (22.07.2010 - 14:11)

Mój miś, można powiedzieć mamy nie ma. Mama mojego kitka rozwiodła się z jego ojcem ze 3-4 lata temu. Od tego czasu mało z nią rozmawia- raz w miesiącu. Ostatnio była w polsce to go musiałam namawiać żebym mogła poznać teściową, bo  teściem misio mieszka więc z tym problemów nie było

• (22.07.2010 - 20:01)

Jakoś teściowie są zawsze bardziej znośni niż teściowe :D

• (23.07.2010 - 17:18)

Oj Krisi nie mogę się z Tobą zgodzić:P:P To już chyba zależy od rodzinki konkretnej, ale roznie to bywa, oj różnie:P:P

• (23.07.2010 - 19:19)

To może ja miałam to szczęście że wszędzie te teściowe tylko takie straszne były.

• (26.07.2010 - 13:15)

Niestety czasem troska taka z dobrej woli, ale w przesadnej formie potrafi być wykańczająca. Dobrze jest pracować nad tym, żeby ograniczać takie wpływy teściów a jednocześnie uczyć męża samodzielności. Dobrze jednak używać do tego dyplomacji, żeby nie obróciło się przeciwko nam...

• (27.07.2010 - 15:09)

Warto też z teściową znaleźć wspólny język i jak uda się to wytłumaczyć jej jak się sprawy mają, i co mogłaby zrobić by pomóc. Tylko jaka matka przyzna się że wychowała mamisynka.

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór