» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Niebezpieczna praca?

957Wyswietleń
27Odpowiedzi
123

• (11.09.2009 - 10:25)

Kochane czy Wasi Mężowie mają niebezpiecznom prace? Boicie się o nich w czasie godzin pracy?

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 10:57)

ja na szczęście mam mężą szefa firmy i jest bezpieczny... ale przyjaciółka ma narzeczonego strażaka i strasznie przeżywa jak wyjeżdża na akcje:/

• (11.09.2009 - 11:05)

Mój pracuje w PCC utrzymanie torów... typowa fizyczna robota non stop... nie raz umieram :/ pracuje tam rok a miał już kilka nieprzyjemych zdarzeń, ostatnio uderzył się młotem w głowe podejrzenie wstrząsu mózgu, jeszcze kiedy indziej chyba spawał i zapaliła mu się nogawka cała noge miał poparzona do dzisiaj ma blizne i nie ma włosków... Czasem to mam takie przerażające wizje, że aż mi słabo ale to moja wyobraźnia... np był czas, ze się odchudzał chodził dość zmarnowany codzinnie modliłam się, żeby mi się na tych torach nie przewrócił bo przeciez tam jest ruch... sekunda nieuwagi i śmierć :(

• (11.09.2009 - 11:09)

Mój jest z zawodu automatykiem. Bardzo często gdzieś wyjeżdza na jakiś czas. Ostatnio był w Iraku prawie 3 miesiące, później w Katarze. Teraz 23 znowu do Iraku. Martwię się, ale co poradzić. Trzeba jakoś żyć.

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 11:10)

jeju ale praca:/moim zdaniem chyba najgorzej mają ludzie pracujący na wysokościach np myjąc okna w biurowcach lub budując jakieś wierzowce- to jest dopiero strach

• (11.09.2009 - 11:13)

Tak Pyza masz racje, gdy spadniesz z takiej wysokości nie masz szans... albo śmierć albo wózek na reszte życia...

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 11:14)

mój mąż jako nastolatek zaczynał od budowania domów i prac budowalnych - podobno spadły mu na nogi cegły i miał zmiażdżone stopy.. operacja- nastawianie kości ale chodzi teraz bez zarzutu:)

• (11.09.2009 - 12:53)

Jejku jak ja się boję takich rzeczy... straszna ze mnie panikara ! Tyle ludzi teraz ginie i zawsze ginęło :(

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 12:59)

heh no ale co zrobić- trzeba brać pracę i trzymać się jej bo ciężo w tych czasach kryzysowych

• (11.09.2009 - 16:31)

Mój mąz jest operatorem koparki i raz przecioł kable elektryczne ale byłam w strachu jak mi to opowiadał.

• (11.09.2009 - 16:38)

Na szczęście mój mąz nie ma niebezpiecznej pracy, chociaż nie wiem jak bym wytrzymała jak by taką miał, chyba całe dnie bym się zamartwiała czy wszystko jest ok.

123

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór