» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Pan młody ma wszystko gdzieś....

Szukany produkt jest aktualnie niedostęny, skontaktuj się z firmą by dowiedzieć się więcej.
1989Wyswietleń
37Odpowiedzi
1234

• (31.08.2010 - 13:43)

Niestety już teraz widzę, że mój facet nie chce się angażować w jakiekolwiek przygotowania do ślubu. Każdy pomysł krytykuje. Jak zachęcić go do pomocy?

• Podgląd pary ślubnej
    (31.08.2010 - 14:17)

Skoro każdy pomysł krytykuje, to może ma inną wizję tego dnia. Zapytaj jak on by chciał, a potem porozmawiajcie nad jakimś kompromisem. Dobrze by było gdyby się czymś zajął, np. wybraliście fotografa i niech podpisze z nim umowę, ale niech go sam wybierze.

• Podgląd pary ślubnej
    (31.08.2010 - 15:10)

jeśli ma takie podejście to może tak naprawdę nie jest jeszcze gotowy na ten dzień ?

• (31.08.2010 - 20:46)

Hmmm  ,a może Ty udawaj przez jakiś czas obojętną . Powinien się wtedy zainteresować i wręcz ciągnąć Cię za język ...jeżeli tego nie będzie to będziesz musiała poważnie z nim porozmawiać czy on chce tego ślubu . 

• (31.08.2010 - 23:06)

Niby mówi, że chce, ale mam wrażenie, że on chce bardziej tego zycia po ślubie niż tego dnia;)

• (31.08.2010 - 23:08)

No faceci to chyba z reguły tak mają, ale jeżeli krytykuje to powinnaś go zapytać dlaczego mu się coś nie podoba, czy ma jakiś inny pomysł a nie zeby tylko bezproduktywnie krytykowac

• (01.09.2010 - 08:28)

Kiedy mój coś krytykuje to mówię mu wprost, że krytykować jest łatwo, niech się wysili i sam coś wymyśli - u mnie działa :)

• (01.09.2010 - 08:33)

Każdy facet ma trochę inne podejście, ale myślę że my kobiety bardziej przejmujemy się tym dniem, nas to po prostu cieszy. A oni przeważnie są tak z boczku.

Mój facet też nie jest zbytnio skory do pomocy ale jak mu powiem idziemy tu czy tam do fotografa kamerzysty to nie ma takiej możliwości żeby sobie to odpuścił.

Ma swoje zdanie - nie tak często jak ja:) ale małymi kroczkami się udziela.

Ja przeważnie robię tak że wyszukuję czegoś w internecie (bo to uwielbiam grzebać szukać:) i mu pokazuję różne wersję i potem wybieramy razem co nam najbardziej odpowiada.

• (22.02.2011 - 14:24)

U mnie też moj M na poczatku bardzo sie nie udzielał ;) ale teraz poprostu nie zawracam mu głowy wystrojem sali czy kolorem przewodnim :P i mu troche odpuscilam ;)

Teraz zauwazam wieksze zainteresowanie ;)

moim zdaniem chyba wiekszosc facetow sie mniej cieszy niz kobiety ;) Bo dla nas to wyjątkowy dzien a oni to traktują chyba troche spokojniej ;)

• (22.02.2011 - 16:11)

U mnie jest tak samo jak u Ewi1986. Ja uwielbiam grzebać po internecie wyszukuje na allegro ciekawe zaproszenia, zawieszki itp. a jemu tylko pokazuje czy ładne czy nie i razem dokonujemy wyboru. jeśli chodzi o reszte spraw no to chyba moge na niego liczyć.... jak pojechaliśmy wybierać fotografa to byliśmy razem, ale jak trzebabyło mu wpłacić zaliczke to narzeczony sam pojechał.... tak więc ja na mojego nie moge narzekać:) chyba cieszy się razem ze mną tym dniem a wiadomo ze My kobiety zawsze bardziej się tym cieszymy i przywiązujemy do tego uwagę:)

• (23.02.2011 - 08:08)

Dokładnie faceci nie za bardzo zwracaja uwagę na jakieś malutkie rzeczy (typu zaproszenia) ja zawsze słyszałam wybierz jakie chcesz, zrób jak chcesz, ale jak specjalnie wybrałam okropne zaproszenia, wstrętną suknię ślubną i obrączki których nigdy bym nie założyła to nagle zaczął wszystkim się interesować:D

Oczywiście nie przeszukuje stron allegro związanych ze ślubem, ale zaliczki i podpisywanie umów załatwialiśmy razem, pozwoliłam niby jemu podjąć decyzję (wiecie głowa rodziny i te sprawy). :)

1234

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór