» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Wieczór kawalerski.

3857Wyswietleń
53Odpowiedzi

• (30.06.2009 - 23:45)

Moja druga połówka też coś wspomina o wieczorze kawalerskim... To ja mu odpowiadam, że w takim razie robię wieczór panieński :) No i wtedy mija mu ochota na imprezę :P

• Podgląd pary ślubnej
    (01.07.2009 - 07:26)

hehe ja tak cały czas gadałam o swoim panieńskim to mój też kawalerską imprezę zrobił Wink

• (01.07.2009 - 19:46)

Było "ostro" ? }:->

• Podgląd pary ślubnej
    (01.07.2009 - 20:50)

Nie raczej spokojnie - zrobiłam z kumpelą i siostrą 'wycieczkę' po lokalach Rzeszowa... Impreza na całego zakrapiana piwkiem i drinkami hihihi

• (01.07.2009 - 21:16)

Hehehe... "raczej" ;) Chyba, że nie pamiętacie? :P

• Podgląd pary ślubnej
    (02.07.2009 - 07:36)

Dotarłyśmy do domu o własnych siłach więc źle nie było Laughing

Było spokojnie w porównaniu do męskich wieczorów kawalerskich.

• Podgląd pary ślubnej
    (06.07.2009 - 14:55)

No, mój facet też ciągle gada że będzie miał super striprtizerke bo mu brat i kuzyni zorganizują już wszystko i prawde mówiąc to się obawiam bo kuzyn mojego M. miał niecały rok temu wieczór kawalerskim na którym odwiedziła ich"policjantka" ekhem,

• Podgląd pary ślubnej
    (06.07.2009 - 16:00)

pies który dużo szczeka nie gryzie :P

ja tam bym się nie przejmowała...

A jeśli chcesz dać mu trochę w pięty to też powiedz, że koleżanki zorganizowały Ci wieczór panieński ze striptizem i ciekawe czy będzie się tak uśmiechał..

• (06.07.2009 - 17:34)

A ja jestem za wieczorem kawalerskim i panieńskim bo skoro się bawimy to razem albo nie bawimy się wcale. Nikt nie mówi że musicie się bawić osobno - moja znajoma robiąc wieczorki wynajęła bar a dokładnie 2 sale w jednej bawiły się kobiety w drógiej mężczyźni.  Każda kobieta miała na sobie strój diabla (wszystkie były takie same) a panna młoda miała na sobie białą sukienkę koronkową i welon.

Panowie również mieli na sobie stroje diabełków a pan młody miał na sobie czarne bokserki i krawat. Bawiliśmy się do godziny 1 w nocy osobno a później połączyliśmy się w całość :) inpreza była cudowan i taką samą planuję u siebie :))

• (06.07.2009 - 22:42)

Ja jestem jak najbardziej za tym żeby ten ostatni raz....

No wiecie jakoś uczcić :) ale "bez dotykania"

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór