» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Wieczór kawalerski.

3854Wyswietleń
53Odpowiedzi

• (27.08.2009 - 08:19)

Mój maz był 5 LA temu na wieczorze kawalerskim hihi opowiadał jak to z pudla wyskoczyła babka i zaczeła taniec erotyczny .Wiec dzisiaj tez to jest mozliwe .

• (27.08.2009 - 08:32)

mój mąż miał wieczór kawalerski a ja miałam panieński :):)

Oboje organizowalismy go w rodzinnych domach (żarcie i popijawa) a poźniej każdy w osobnych lokalach poszedł tańcować. Na koniec jednak spotkalismy się i balowaliśmy wszyscy razem :):) Było suuuuper!

• (27.08.2009 - 09:07)

Ja osobne imprezki przeżyłam już dawno (uwielbiałam dyskoteki, natomiast mój luby wogóle za nimi nie przepadał), ja zawsze mu mówiłam tylko tyle :"Ja czyste sumienie mam, a Ty myśl sobie co chcesz". W sumie teraz się wszystko uspokoiło, ale nie wyobrażam sobie, że nie zorganizuje panieńskiego i ostatnio jak spotkaliśmy się, ze znajomymi taki właśnie temat wyszedł, że będzie panieński i kawalerski i co się okazało, że koledzy martwią się o swoje dziewczyny bardziej niż mój przyszły mąż o mnie ;). Powiedział mi w żarcie "pamiętaj ja czyste sumienie będe miał, a Ty...." a ja Ty wiesz, że też. Prawie nikt nie kapnoł o co chodzi, ale jedno pewno Panowie w swoim gronie Panie w swoim :) jednak zaufanie to DUŻO...

• (27.08.2009 - 09:12)

To już przelekrmowane ale ja w wieczór kawalerski chyba bym kajdankami swojego wybranka do kaloryfera przypięła i wypusciła w dniu ślubu ;)

• Podgląd pary ślubnej
    (27.08.2009 - 19:25)

Ja takiego stresu nie mam, bo moj narzeczony wieczoru kawalerskiego miec nie bedzie. Z opowiadan wiem, że rożne rzeczy sie dzieją i nawet jak przyszly pan młody nie chce miec kobiet to jego koledzy i tak je zapraszają.

• (27.08.2009 - 19:34)

miej do niego zaufanie i tyle

• (27.08.2009 - 19:38)

najlepiej miec wspolnie impreze :D:D lol

• Podgląd pary ślubnej
    (07.09.2009 - 18:19)

raczej ja uwżam jednak , ze osobno kobiety z kobitkami a męzczyzni z męzczyznami

• (16.12.2009 - 13:23)

Jednego razu gdzieś na Śląsku, tuż przed godziną podania tortu na weselu grupa kolegów Pana Młodego wyskoczyła z mega pomysłem. Zorganizowali pokaz filmowy jako prezent dla Państwa Młodych. Zmontowali 10 minutowy pokaz slajdów, na początku softowe zdjęcia jak to się Młodzi poznali itd a zaraz potem wskoczyły foty hardcorowe z wieczoru kawalerskiego ala Marlyn Manson! Młody z jakimś wiankiem na głowie, przywiązany smyczą dla psa za szyję do balustrady, na sobie jakieś prześcieradło, jego koledzy również jak Świtezianki; gitara śpiewy i tak ponoć 2 dni. Młody wrócił do domu z siniakiem pod okiem, twierdząc że gitara na niego spadła. Oprawa muzyczna konkret ala Korn i jakież zdziwienie było gości weselnych w tym babć i dziadków, wójków i cioć kiedy patrzyli na młodzieńca jak malowanego siedzącego na ślubnym kobiercu razem z ich kochaną wnuczkąSurprised Tak to z tymi wieczorami jest- wszystko zależy od kolegów i zaangażowania Pana Młodego- wrażenia niezapomniane!

• (16.12.2009 - 13:48)

No taaaak... taki gifcik od kumpli nie był najlepszym pomysłem.

Słyszałam o sytuacji, gdzie przyszły Pan Młody dostał od kumpli prezen w postaci Pani do towarzystwa. Jego narzeczona tego wieczoru była w pracy. Zamówiona dziewczyna puka do drzwi, on otwiera.... a tu jego przyszła żona.

Ślub został odwołany...

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór