» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Wieczór kawalerski.

3856Wyswietleń
53Odpowiedzi

• (16.12.2009 - 14:13)

uuuuu klopsEmbarassed

• (05.02.2010 - 12:36)

Ja właśnie zastanawiam się nad wynajęciem profesjonalnej firmy która się tym zajmuje i zabierze ten problem z mojej głowy. Myślimy o wyjeździe do Wrocławia na wieczór i skorzystanie z usług: www.wieczorkawalera.pl , słyszeliście coś o nich? Wyglądają bardzo profesjonalnie, może znacie jakieś inne firmy które się tym zajmują?

• Podgląd pary ślubnej
    (05.02.2010 - 13:47)

Moj narzeczony z tego co wiem będzie miał wieczór kawalerski, ale nie mam żadnych obaw. Ufam mu i wiem, że nie zrobił by mi krzywdy.

• (09.02.2010 - 12:46)

wieczoru kawalerskiego nalezy sie bac, jak tak naprawde nie znamy przyjaciol swojego faceta. dla niektórych dobra zabawa to wspolne picie, siedzenie w jakiejs kanciapie i gadanie o meskich sprawach, inni chcą byc wyjatkowi i wiadomo... wybraznia ponosi. moj znajomy organizowal koledze wieczor kawalerski. wiec w 8 wyszli na miasto po czym wylądowali w odrzeszowskim klubie nocnym, gdzie mieli wynajeta tancerke. tak im sie spodobalo ze zamówili sobie jeszcze kilka tanców, pozniej dodatowe jedzenie picie - nad ranem jak sie ockneli i przyszlo do placenia rachunku ich oczy ujrzaly piekna kwote 8.000 zl. juz wiecej takiego wieczoru napewno nie zorganizują.

ja z moim narzeczonym postanowilismy (bo jestesmy raczej o siebie zazdrosni) zrobic wspolna impreze, gdzieja zaprsze oleznki, on kolegow i pojdziemy gdzies na imprezke :) po co mam przed samym slubem sie z nim rozdzielac skoro chce z nim spedzic reszte zycia i najlepiej bawimy sie w swoim towarzystwie. chyba dobre rozwiazanie znalezlismy :)

• (09.02.2010 - 14:43)

u mnie sprawa jasna,

zadnego kawalerskiego, chyba ze razem z dziewczynkami :)

• (09.02.2010 - 19:14)

Po co nalot, jesli sie komus ufa to zadnych nalotow nie powinno sie planowac.

• (10.02.2010 - 08:47)

wieczór kawalerski jest przereklamowany, Pan Młody zazwyczaj nie jest już zainteresowany "atrakcjami wieczoru". Większą radość impreza sprawia towarzyszącym mu kolegom ;)

• (10.02.2010 - 09:23)

Wystarczy, że młody posiedzi ze swoimi kolegami, a jeśli już dojdzie do jakiś niezbyt przyjemnych sytuacji, to czasem może już nei byc w stanie cokolwiek zrobic hehe Według mnie wieczory takie są zbędne, ale skoro tradycja to tradycja i trzeba zaufac, że wszystko będzie dobrze, a narzeczony będzie grzeczny ;)

• Podgląd pary ślubnej
    (10.02.2010 - 10:34)

Ja powiedziałam kumplom mojego lubego że ma sie wyszaleć . Ufam mu w 100%. Ja też sie wyszaleje :)

• (10.02.2010 - 12:20)

Byłem na 6 wieczorach kawalerskich i tylko na jednym była striptizerka:) Jak dowiedziała się o tym Panna Młoda (ktoryś z Panów uczestniczących w wieczorze miał długi jęzor ;)) to troche sie zdenerwowała na kolegę :) No ale przeszło jej...

Pozostałe wieczory kawalerskie do picie wódki, zmarzenie kiełbachy na grillu :) itd.

Zdarzyło się też łażenie po klubach... ale i tu alkohol powodował szybkie zakonczenie zabawy:D

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór