» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Bielizna ślubna... ładna czy wygodna!?

3185Wyswietleń
43Odpowiedzi
12345

• (23.07.2009 - 14:50)

Jaka powinna być idealna, wymarzona przez pannę młodą i pana młodego bielizna ślubna?

Czy istnieją jakieś trendy pod tym wzglendem?Wink

• (23.07.2009 - 14:51)

Dla panny młodej (zależy od sukienki) ale czasami przydaje się taka bielizna modelująca :) a na noc poślubna coś miłego dla oka Wink

• (23.07.2009 - 15:30)

na pewno biustonosz powinien być jak najardziej seksowny i ładny ale z silikonem zeby się nie zsuwał bo pod suknią slubną jest naprawde bardzoooooo gorąco szczególonie w okresie letnim.

A figi albo stringi oczywiście najseksowniejsze jakie tylko uda nam się znalesc. :D:D nowo nabytemu mężowi na pewno spodoba się to co jego żonka ma pod suknią :P:P:P

• (24.07.2009 - 06:20)

nie wystajaca spod sukni i w  kolorze sukni ...... musi sie trzymać ....

• (27.07.2009 - 08:40)

Sądzę, że ma to być zarówno ładna, jak i wygodna bielizna. Przede wszystkim ma być wyjątkowa, ponieważ po weselu jest jeszcze noc poślubna.

Moje drogie panie mam małe pytanko, czy może to być bielizna z koronki? Czy lepiej taka w innym stylu bardziej usztywniająca i modelująca???

• Podgląd pary ślubnej
    (27.07.2009 - 08:53)

ja wybrałam wygodną. Cały dzień w bieliźnie która ładnie wygląda a jest niewygodna wydaje się niewyobrażalny... lepiej czuć się komfortowo niż co chwilę poprawiać się bo coś tam będzie uwierać...

a ładną bieliznę to potem można ubrać na noc poślubną

• (27.07.2009 - 14:51)

Powinana być  MEGA SEXY!!! To jest takie podkręcające faceta.Cool

• Podgląd pary ślubnej
    (27.07.2009 - 14:52)

ale pod suknią ślubną nie widać tego seksu kipiącego z bielizny...

• (27.07.2009 - 15:58)

Bielizna powinna być zarówno ładna, jak i wygodna. To jest wyjątkowy dzień moje drogie panie. Wink

Wszystko w dobrym guście i smaku oraz z dużym wyczuciem.Smile

Taka jak np. to: http://slubowisko.pl/products/view/613/dalia_ivette_bardotka

Bardzo ładny komplecik, co sądzicie na ten temat?

• (28.07.2009 - 09:48)

Superowa belizna jest spoko. Grunt, żeby była sexy. Laughing Ma skupiać uwagę, kobieta ma czuć się wyjątkowa w tej kwestii.Wink

Opakowanie ma wyglądać świetnie, ale środeczek również. Tak jak z prezentem.Laughing

• Podgląd pary ślubnej
    (28.07.2009 - 11:44)

Dla mnie bomba. Bardzo mi się podoba :). Musi być wygodna i ładnie wyglądać więc najlepiej wybrać taką która te dwa założenia spełniaSmile

Ten post edytował kasia249 28.07.2009, 11:48
12345

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór