» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Kolorowe buty ślubne

499Wyswietleń
14Odpowiedzi
12

• (13.01.2010 - 13:02)

:)

Nowy trend chyba się rodzi ;) Kolorowe buty ślubne wpadły mi ostatnio w oczy. Już nie typowe, pokutne białe i brzydkie - prawda taka że te ślubne fasony są poprostu okropne. Ale najwyczajniej w świecie kupione w naszym ulubionym sklepie Butowym ;)

Nie białe.

Różowe, czerwone, fioletowe itp. I w końcu ładnie!

Podoba się wam taki motyw?

• (13.01.2010 - 16:42)

Super!

Jestem w 100000% na TAK!

rewelacyjnie to wygląda, do tego np wiąznka w tym samym kolorze albo chociaż bransoleta czy coś we włosach chociaż chyba nie koniecznie..

sama chciałam iść w filoetowych butach ale wszytskie co przymierzałam były strasznie wysokie i w końcu poszłam w ecru...

ale warto szukać i zaskoczyć wszystkich! :)

• (15.01.2010 - 09:51)

Ja osobiście nie wybrałabym kolorowych - tradycjonalistka -białe albo ecri, natomiast nie kupione w sklepie ślubnym tylko poszukać w normalnych sklepach z obuwiem ponieważ zgadzam się z tym, że po 1 fasony slubne są nei za ciekawe to dodatkowo płaci się za nie więcej niż za normalne buty

Ten post edytował Natalia 15.01.2010, 12:28
  • (15.01.2010 - 13:03)

Mnie również rzucił się ostanio w oczy ten nowy trend, widziałam w necie wiele zdjęc na których Panny Młode miały butki w jakimś niestandardowym kolorze...jak dla mnie rewelacjaLaughing

Sama zastanawiam się nad takim rozwiązaniem, tym bardziej, że niedawno zakupiłam suknię i jestem na etapie poszukiwań butówSealed

• (15.01.2010 - 19:17)

moja koleżanka posżła do ślubu w złotych szpileczkach :) bosko wyglądała :) miała suknię wcru ze złtymi haftami do tego te buty :P wyglądała ślicznie

wszystko zależy od sukni ;)

• (22.01.2010 - 10:13)

oglądając zagraniczne (głównie angielskie strony) natknęłam się na wiele zdjęć panien młodych w kolorowych butach, i takie też chcę sobie zafunduję.

Chciałabym aby kolor moich butów pasował do koloru kwiatów i może do koloru koszuli mojego wybranka :D

• (22.01.2010 - 10:48)

jestem jak najbardziej za kolorowymi butami jak i reszta kolorowych dodatków

• (06.02.2010 - 09:27)

Ja mam białą suknie i kupiłam sobie delikatne srebrne szpilki z odkrytymi palcami :) 

• (06.02.2010 - 14:37)

Mam taki sam plan. Fioletowy makijaż, fioletowy bukiet i fioletowe buty, nie jaskrawe o intensywnym kolorze, ale delikatny fiolet...

Białe slubne fasony są na prawde opatrzone, jeszcze jak widze białe z pomaranczowa lub zoltą podeszwa....

To jest swoista nowosć, więc na pewno wszyscy będą podziwiać :)

• (06.02.2010 - 18:18)

ja też chcę miec fioletowe buty coś w ten deseń: http://www.allegro.pl/item905005118_fioletowe_satynowe_czolenka_buty_retro_37_5973.html

tylko wlaśnie ta podeszwa ale nadal szukam :D

• (07.02.2010 - 14:43)

Kolorowe buty super!!!

Ale chyba tylko dla osób z fantazją! Obawiam się, że niektóre bacie, ciocie mogłyby się przekręcić na takie widok!;P

Albo pomyśleć: "Biedactwo, nie stać jej już było na buciki ślubne!"

12

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.