» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Moda ślubna 2010

2746Wyswietleń
55Odpowiedzi

• Podgląd pary ślubnej
    (19.04.2010 - 14:33)

waga sukni zalezy tez od materialu jaki sobie wybieramy szyjac suknie. bylam zobaczyc w kilku salonach czy jest mozliwosc uszycia wlasnego projektu i przy okazji ogladalam suknie. byly 2 niemal identyczne tylko jedna byla z tafty a druga z innego materialu, i naprawde material duzo robi ta z tafty byla lzejsza

• (20.04.2010 - 19:52)

W tym sezonie modne są kaskadowe suknie, warstwowe suknie, asymetryczne linie ramion oraz  styl  o empirowskiej linii.

Jednakże podstawowym krytetium odnośnie fasonu sukni jest figura.

Modne kolory dodatków/ kwiatów to fukcja, turkus/ pomarańcz. Jeśli zaś chodzi o kolor samej sukni, to sugerowałabm dobierać go odpowiednio do karnacji, nie każdemu jest dobrze w czystej bieli.

Suknie ma eksponować zalety i ukrywać ewentualne niedoskonałości figury.

• (01.06.2010 - 13:26)

Nie zawsze też, to co modne odpowiada gustowi danej osoby lub też właśnie może nie pasowac do figury ;) Jak dla mnie to jest wyjątkowy dzień i nie warto się sugerowac modą, tylko tym co się podoba, co się ma umyślane ;)

• (01.06.2010 - 15:07)

Racja!!!!

• (05.06.2010 - 21:36)
    I łączenie koloru bieli i czerni. Jakoś w ogóle mi to łączenie nie przypada do gustu np. biało czarny tort gdzieś widziałam nie fajny!
  • Podgląd pary ślubnej
    (06.06.2010 - 12:23)

Może buty w kolorze detali :)) Bo teraz wszyscy zwracają uwagę na detale :))

• (06.06.2010 - 14:26)

Kolorowe dodatki akurat mnie bardzo się podobają. Kiedyś wszystko było białe: suknia, welon, buty, kwiaty, ozdoby... A teraz jakoś żywiej to wszystko wygląda.

• (06.06.2010 - 16:38)

Zwłaszcza, że te akcenty kolorystyczne tylko podkreślają biel sukienki. Uważam, że kolorowe dodatki utrzymane w jednym kolorze to po prostu rewelacyjny pomysł :)

Jeżeli chodzi o czarne akcenty, to widziałam kiedyś sukienkę ślubną przewiązaną czarną szarfą i akuratnie to wyglądało moim zdaniem bardzo dobrze. Czarno- białe torty też są fajne i eleganckie

• Podgląd pary ślubnej
    (06.06.2010 - 16:49)

ale do kolorowych butów to już pończochy w cielistym kolorze :))

• (06.06.2010 - 17:14)

Ja i do swoich miałam cieliste! Jakoś białe rajstopy kojarzą mi się z I Komunią bardziej...

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór