» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Suknia ślubna - nieograniczony przepych czy klasyczny minimalizm ?

4259Wyswietleń
58Odpowiedzi
123456 »

• (31.08.2009 - 18:51)

Jestem ciekawa jaka jest Wasza wymarzona sukienka ślubna? Taka na której aż pełno od różnych dodatków udziwnień, drapowań, koronek itp. itd czy raczej moze klasyczna suknia śłubna z delikatnymi zdobieniami.

Bo ja wybieram opcję drugą Smile

• Podgląd pary ślubnej
    (31.08.2009 - 18:56)

Ja miałam skromn . Najważniejsze żeby czuć się w niej dobrze czuć. jak dla mnie mało dodatków:)

• (31.08.2009 - 22:23)

a ja zawsze chciałam mieć bajkową suknię ;) i taką sobie zaprojektowałam ;) mi się podobała a to chyba najważniejsze :)

na targach zakochałam się w sukniach demetriosa  :)))))

• Podgląd pary ślubnej
    (11.03.2010 - 16:43)

Ja wybrałam suknie z koronkami bo mam do nich szczególny sentymentSmile Wydaje mi sie, że dodają mojej sukni uroku. Gdyby ich nie było czegoś by mi w niej brakowałoSmile

• Podgląd pary ślubnej
    (13.05.2010 - 18:35)

• (01.06.2010 - 21:02)

jak dla mnie trochę za duzo tego wszystkiego, zupełnie nie gustuje w wielu różnych zdobieniach na jednej sukni byc może dlatego, zę podobaja mi się raczej skromne i minimalistyczne sukinie i taka jest moja :)

ale najważniejsze jest to aby czuć sie dobrze w tym co sie wybrało, a nie ubierac sie w coś bo komuś nasz wybór sie nie podoba :)

• (01.06.2010 - 22:58)

Wymarzona suknia powinna być dokładnie w środku między przepychem a skromnością. Bardzo ładna jest ta suknai którą przesłała Joanna. Bo jest właśnie czymś pomiędzy przepychem a skromnością i prostotą. Bardzo prosta góra. i nieco bardziej złożony dół, choć także bez szaleństw.

• Podgląd pary ślubnej
    (01.06.2010 - 23:03)

hondziaaa dziękuję, aż miło czytać taką wypowiedź:) Nie chciałam za zbyt bogatej sukni bo jestem niska i by mnie  przyćmiła. Ta suknia jest dla mnie idealna:) Zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia.:)

• (02.06.2010 - 09:57)

joannab885

joannab885

To moja suknai przy Twojej jest skromniutka istny minimalizm - też jestem niewysoka osobą dlatego nie cjciałam za dużo ozdób które by mnie przytłoczyły. Od początku wiedziałam że chcę prosta klasyczna suknie ślubna bez zbednych dodatków i jestem z niej bardzo zadowolona, juz nie moge się doczekac dnia kiedy ją założe, ze wszystkimi dodatkami :)

Ten post edytował Fashionatka 16.11.2010, 08:08
  • (02.06.2010 - 09:57)

dodam jeszcze ze to jest zdjęcie z drugiej przmiarki gdzie suknia nie jest jeszcze skończona tzn. trzeba jeszcze obciąć tiul który jest na dole za długi o obszyć dół materiału :)

Ten post edytował Fashionatka 02.06.2010, 10:03
  • (02.06.2010 - 10:26)

Fashionatka bardzo ładna sukienka, niezwykle dziewczęca i bez przesadnych ozdób :) Naprawdę dobry wybór!

123456 »

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór