» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Wedding book (??)

Nie znaleziono strony produktu. Strona mogła zostać usunięta, lub wpisano nieprawidłowy adres. Zapraszamy do przeglądnięcia katalogu.
2453Wyswietleń
41Odpowiedzi
12345

• (09.04.2009 - 21:22)

Wie ktoś może czym jest wedding book i czy warto robić coś takiego??

• (10.04.2009 - 15:36)

Chyba chodzi o księgę gości. Jeśli tak, to według nas warto - na naszym weselu poprosiliśmy gości o wpisanie sie do takiej księgi czego efektem jest kilka ciekawych :) wpisów.. Polecamy :)

• Podgląd pary ślubnej
    (11.04.2009 - 11:18)

ja też z narzeczonym myślimy o takie książce - na pewno oryginalna pamiątka zwłaszcza, że co innego jest składać życzenia 'na szybko' pod kościołem, a co innego wpisać się w dowolnej chwili na weselu bez ograniczników czasowych...

Przydałaby się jakaś fajna oferta takich książek Smile

• (14.04.2009 - 08:38)

a jak cenowo kosztuje taka książka? bo pamiątka byłaby fajna, tylko co z tego jak trzeba będzie słono za to zapłacić...

• (13.05.2009 - 09:31)

taka książeczka do wydatek od 30 do nawet 120zł w zależności od wielkości i jakości tej książki... ale w sumie każdy znajdzie coś dla siebie Smile

• (29.05.2009 - 08:33)

Zakupiłam taką książkę pamiątkową. Jest w niej 30str do wpisów gości - mam nadzieję, że skorzystają z okazji

• (31.05.2009 - 12:02)

Ja też planuje kupić taką książkę. Mam nadzieję, że to będzie miła pamiątka...tylko trochę boję się czy znajdą się chętni do wpisu..wiadomo jak to jest , niektórzy się wstydzą, inni nie chcą, jeszcze inni nie mają pomysłu na wpis. Ale nikogo zmuszać nie będę. Książka bedzie sobie leżała, jesli znajdą się chętni do wpisu to super, jeśli nie to szkoda Undecided

Pyatnie do szcześliwych par już po wielkim dniu ..... jak to wyglądąło u Was? Czy mieliście takie książki? Byli chętni do wpisów??

• (31.05.2009 - 17:19)

Moi znajomi mieli takie coś. Pamiętam jak chodzili do ludzi i ich zapraszali do wpisania - kaaażdy się wpisał!

Teraz tylko przeglądają i wspominają!

Super! Trzeba to mieć!

• Podgląd pary ślubnej
    (02.06.2009 - 15:36)

Ja nie miałam takiej książki choć chcieliśmy ją mieć. Doszliśmy jednak do wniosku, że nie wszyscy goście będą chcieli się wpisać, inni mogą być skrępowani... zresztą pod wpływem procentów ktoś mógłby napisać coś niemiłego.

• (04.06.2009 - 10:03)

Bardzo rzadka praktyka w tym kraju ten wedding book.

• Podgląd pary ślubnej
    (04.06.2009 - 10:56)

rzadka... ze Stanów przyszła.Znam pary, które miały taką książkę i były zadowolone, ale i takie, które żałowały bo wpisało się tylko kilka osób...

12345

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór