» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Wieczór panieński ;)

6360Wyswietleń
43Odpowiedzi
12345

• (05.05.2009 - 19:59)

Czy znacie może jakieś ciekawe zabawy na wieczór panieński?? Organizujemy koleżance wieczór panieński a nie byłam i nie wiem od czego by tu zacząc załatwianie. Chce żeby było śmiesznie, wesoło a nie tylko żeby nam sie urwał film. Jak można taka imprezke zoranizowac??? Nie chce hipendeisow bo wiem ze nie wszystkie kobiety lubia takie cos...

• (05.05.2009 - 22:01)

W katalogu jest taka firma "Pick and Taste" (jakoś tak się nazywa) - mają ciekawe propozycje - np. degustacje win. Może warto pójść w tą stronę? :) Według mnie ciekawa propozycja :)

• (13.05.2009 - 09:28)

jak dla mnie wieczór panieński najlepiej wypadnie nieplanowany - spontaniczna zbiórka dziewczyn i 'wycieczka' po lokalach w mieście może być całkiem przyjemna Smile

A co do zabaw znam jedną: w zależności ile dni do ślubu zostało przyszłej pannie młodej, tylu chłopców musi znaleźć i zrobić sobie z nimi zdjęcie jako dowód. Moja kumpela ubawiła się przy tym niesamowicie hihihi

• (13.05.2009 - 10:18)

przygotuj jej szarfę/wstążkę z napisem "koniec wolności", którą będzie musiała nosić do końca wieczoru panieńskiego Laughing

• Podgląd pary ślubnej
    (25.05.2009 - 10:29)

mój wieczór panieński był szalony - razem z siostrą i koleżanką zrobiłyśmy rundkę po lokalach rzeszowiskich i miayśmy mega zabawę :)najlepsze imprezy są takie, które są spontanicznie zorganizowane...

• Podgląd pary ślubnej
    (26.06.2009 - 15:38)

a moja siostra szykuje mi dzień pełen atrakcji , m.in skoki na bungeeee :) mam nadzieje ze po tym stres zwiazany ze slubem bedzie malutki :) a reszta jest niespodzianka opowiem juz po :)

• Podgląd pary ślubnej
    (30.06.2009 - 15:54)

A ja to myśle moje drogie, że najlepiej to zrobić coś szalonego... Właśnie sie zastanawiam co, może macie jakies propozycie?? Będe bardzo wdzięczna. Z góry dziękiSmile

• (30.06.2009 - 15:58)

Hmmm... Może sporty ekstremalne?

Różyczko, czym się interesujesz? Dopasujemy coś pod Ciebie :)

• (30.06.2009 - 22:10)

A ja jestem pewna, chcę tego wieczoru zaszalećCool i niech nawet mój narzeczony nie wie jak sie bede wygłupiać... heheInnocent

• (02.07.2009 - 10:37)

Aneta, co chcesz robić takiego szalonego? Pochwal się - może i my skorzysatamyLaughing

• (08.07.2009 - 17:27)

Wieczór musi być szalony. Wyjście na miasto poprzebieranym i urządzić tzw. clubbing :D

12345

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór