» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Wieczór panieński...

1570Wyswietleń
13Odpowiedzi
12

• (26.08.2009 - 14:23)

Miałyście lub będziecie mieć swój wieczór panieński. Jeśli miałyscie - to jak wspominacie, a jak planujecie mieć - to jak go sobie wyobrazacie?

• (26.08.2009 - 14:41)

Ja w tym tygodniu wybieram się na taki wieczór do przyjaciółki, no i ona zaplanowała pierwsze wypad do knajpki a potem dyskoteke. Napisze po jak było.

A za 2 i pół tygodnia będzie mój wieczór panienski i ja mam troszke inne plany, bo pierwsze przyjdziemy do mnie wypijemy po jakimś drinku, porozmawiamy sobie jaki to świat byłby nudny bez facetów, ale też o ile łatwiejszy ;), no a potem może też jakaś dyskoteka, o tak poprostu poszaleć w babskim gronie :D

• Podgląd pary ślubnej
    (26.08.2009 - 15:05)

Raczej nie będę robic wieczoru, moj tez nie. Wolimy spedzic czas ze sobą.

Ten post edytował moroccangirl 26.08.2009, 15:05
  • Podgląd pary ślubnej
    (26.08.2009 - 15:09)

ja nie będę raczej miała, bo nie mam "przyjaciółek" i nie ma komu zrobić ani z kim wyskoczyć gdzieś Yell

• Podgląd pary ślubnej
    (26.08.2009 - 16:03)

ciężko jest zaplanować swój własny wieczór panieński...bo taką imprezę organizuje na ogół świadkowa w tajemnicy przed Panną Młodą:)

w tamtym roku byłam świadkową mojej najlepszej przyjaciółki i miałam za zadanie zorganizować taką właśnie imprezkę.

jak to wyglądało??...najpierw trzeba zwerbowć wszystkie koleżnki, które Młoda chciałaby widzieć na takim wieczorze. U mnie było to o tyle trudne, że impreza była organizowana w innym mieście.

Ustalić składkę i plan działania.

Zaplanowałam, że najpierw wypijemy trochę w moim mieszkaniu...gdzie w między czasie odwiedził nas striptizer, potem pojechałyśmy limuzyną na dyskotekę, gdzie miałyśmy zarezerwowany box.

Poza tym Młoda dostała jeszcze prezenty. Sexi bielizne, jakieś sex gadzety i zestaw "Kury domowej":)

wszystkie zaproszone dziewczyny były ubrane w takie same T-Shirty z napisem "Wieczór panieński Imię Młodej", miałysmy jeszcze kolorowe boa i inne tego typu rzeczy.

• Podgląd pary ślubnej
    (11.09.2009 - 11:33)

ja miałam wieczór panieńsko-kawalerski razem z mężem. Zaprosiliśmy znajomych do klubu na imprezę. A potem poszliśmy do  naszego nowego domu i była parapetówa:)

• (28.09.2009 - 09:26)

Jak już ja będę miała wieczór panieński to chyba nie będzie to Wieczór a kilka dni :D

I Na pewno chciałabym ten czas spędzić totalnie swobodnie i w gronie najbliższych mi os.

Najlepszym miejscem jest Vegas - o czym kiedyś już napisałam. Znaczy się nie stać mnie na impreze w Vegas :D Ale jakbym mogła zazyczyć sobie czegos bez względu na kasę, to tak by właśnie było.

Bo co dzieję się w Vegas, zostaje w Vegas. Yeah....Yeah....

• (28.09.2009 - 09:27)

Ps. wybaczcie mi - ost. stałam się chyba hedonistą, której wydaje się że przejawia epikureistyczne pojdejście do życia.

• Podgląd pary ślubnej
    (28.09.2009 - 11:31)

Na moim wieczorze panieńskim będzie na bank dużo pogaduch, a  dyskotekę  także przewiduję. Nie obejdzie się także bez dobrego winka :)

• (31.08.2010 - 23:34)

Mam nadzieje, że będę mieć swój wieczór panieński i chciałabym go spedzić z dziewczynami na imprezie;)

• (01.09.2010 - 22:20)

Ja ostatnio organizowałam wieczór panieński mojej siostrze - jestem jej świadkiem.

Był naprawdę udany. Kilka tygodni wcześniej przysiadłam do internetu i poznajdywałam różne fajne gadżety typu słomki w kształcie penisów (heh ale był z nich ubaw) baloniki z napisem wieczór panieński, specjalne różowe kubeczki do picia, nakryłam stół białym obrusem i zrobiłam siostrze tron z białej podszewki.

Wszystkie dziewczyny ubrały się na czarno a do tego zakupiłam ogromne różowe krawaty z napisem HEN PARTY (wieczor panieński - mieszkam w Anglii dlatego wszystko było po angielsku), oprócz tego każda miała różowe rękawiczki kabaretki i różowe gwizdki.

Przyszłej Pannie Młodej zakupiłam biała sukieneczkę, welon i różową przepaskę BRIDE TO BE (przyszła panna młoda). Tak żeby się wyróżniała.

Dostała w prezencie seksowną bieliznę, książkę "Perfekcyjna Pani domu" i mnóstwo "erotycznych gadżetów"

Potem poszłyśmy tak ubrane na imprezkę, zwiedziłyśmy mnóstwo barów dyskotek.

Było naprawdę super!!!! Dołączam fotkę z tej imprezki

12

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór