Co myślicie o zastąpieniu welonu takim nietypowym, ślubnym nakryciem głowy??
Podobają wam się woalki? Zdecydowałybyście się na taką ozdobę? Czy wolicie tradycyjny welon?
http://www.birdcageveils.com/photo_gallery.htm
mam nadzieję, że dodając ten link nie naruszyłam regulaminu...
chcę, żeby każdy widział jak wyglądają współczesne, ślubne wolki:)
Tak jak ja już wspominałam wcześniej - jestem zwolenniczką kwiatka (i tyle) ale przyznac muszę... że to mi sie bardziej niż welon podoba chyba...
Ja po dokładnym obejrzeniu galerii na podanej powyżej stronie...po prostu zakochalam się w woalkach...
Dla mnie bomba;)) taka woalka całkiem zmienia wygląd panny młodej.. jakos tak bardziej intrygująco wygląda..
Wiadomo, że woalka nie pasuje do każdej sukni ślubnej, bo niektóre fasony wyglądają w 100% lepiej z welonem:)
Ale zawsze jest jakaś alternatywa...tym bardziej jeżeli ma się suknię o pięknie wykrojonych plecach:)
Ja napewno się zastanowię nad woalką:)
Hm... przypomina mi sie taki klimat starych filmów jak myślę o takim wyglądzie (woalka - suknia z wykrojonymi plecami..)
Do sukni z wykrojonymi plecami woalka wyglądała by super. Jednak jak ja bym musiała wybierać to albo jakaś ozdobna spinka, diadem albo welon.
ja jakimkolwiek kokonopodobnym błyskotka mówie nie.. :D:D:D ale każda dziewczyna chce być księżniczką w taki dzień :)
ja jestem tradycjonlaistka welon i już ale wszystko zależy od charakteu panny młodej
Zdecydowanie welon.