» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Woalka?

13961Wyswietleń
107Odpowiedzi

• (13.08.2010 - 17:30)

mi się w ogóle nie podobają welony i mam zamiar założyc woalkę, już myślałam o tym zanim weszła w mode i teraz strasznie ubolewam bo nie chcialam aby była woalka oklepana jak bede brac ślub za rok:(

• (13.08.2010 - 19:17)

Nie przejmuj się Katherin, nadaj 99% panien młodych wybiera welon, wolaki rzadko się widuje, więc i tak będziesz oryginalna :) Ja osobiście nie będę mieć niczego, chociaż wolaki podobaja mi się duuużo bardziej niż welony. Ale trzeba pamiętać, że nie do każdej sukni pasują.

• (15.08.2010 - 10:47)

eee za rok na pewno woalka nie będzie oklepana, nie każda panna młoda ją chce. Mi się wydaję że woalka jest bardziej dla odważnych dziewczyn, a mnóstwo jest tradycjonalistek...

• (15.08.2010 - 16:48)

może i tak:)  a orientujecie się może jaki fason i materiał pasuje do woalki? chyba litera a? ja bym wolała coś na wzór odcinanek od piersi, z tiulu. co o tym myślicie?

• (15.08.2010 - 16:50)

• (15.08.2010 - 16:51)

• (15.08.2010 - 16:51)

ale nie wydaje mi się aby te suknie pasowały na mnie bo mam 159cm wzrostu.. ta pierwsza która wysłałam nawet mi się podoba, najbardziej zwiewny dół

• (15.08.2010 - 16:56)

Litera A jak najbardziej, także rybka i sukienki w stylu lat 60. Przede wszystkim wydaje mi się, że wolaki nie pasują do strojnych sukien, lepiej prezentują się jeśli suknia nie ma zbyt wielu zdobień:

Kompletnie nie widzę woalki na przykład z suknią która ma kilka warstw materiału i drapowań, ale to moje odczucia.

Ten post edytował 16.11.2010, 08:08
  • (15.08.2010 - 17:11)

Aha, Katherin tą pierwsza suknię którą dodałaś odradzam - skoro masz 159 cm wzrostu to szukaj sukien raczej z podniesionym stanem, a ta ma mocno obniżony, więc dodatkowo skróci nogi. I raczej bez takich wyraźnych podziałów sylwetki, bo to niestety także optycznie skraca - jestem na bieżąco w tym temacie, bo sama mam tylko 163 cm, więc na bieżąco się dowiaduje co jest na "tak" a co na "nie" :)

• (15.08.2010 - 17:36)

no własnie masz racje:) myślę nad odciętą pod biustem, ale z tiulu jak ta pierwsza ma dół. myślisz, ze może byc? :)

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór