» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Z welonem czy bez?

11990Wyswietleń
147Odpowiedzi

• (16.11.2009 - 16:36)

Mnie też troche welon przeszkadzał dlatego pozbyłam się go jeszcze przed oczepinami.

A i tak rzucałam kwiatami (tak mi się jakoś uwidziało).

• (24.11.2009 - 15:53)

Moim zdaniem PANNA MŁODA powinna mieć welon i to nie dlatego,  że to symbol "czystości "(bo nawiasem mówiąc że to nie rozsądne trochę brać faceta w ciemno na całe życie- a potem skoki w boki)

Utarło się  że gdy idziemy do kogoś na wesele jako goście to staramy sie jak najbardziej zabłysnąć i pięknie wyglądać. Byłam gościem na dużym weselu gdzie Panna Młoda nie miała welonu tylko kwiatki we włosach -z resztą jak co druga dziewczyna na tej imprezce i tu peccch ją dosięgnął że w swym najwarzniejszym dniu ZGINĘŁA W TŁUMIE  .Kilka panienek wystroiło się w jasne ciuszki i panna młoda ginie:((((

więc !!!!!!!!

ja osobiście twardo obstaję za welonem bo to jest taka kropka nad "i"

która krzyczy- to jest mój dzień !!!!!i chcę być zauważona !!!!!!!!!!!! bo cały rok  się szykowałam............

MYŚLĘ ŻE WIĘKSZY PROBLEM JEST Z TRENEM - KTÓRY PIĘKNIE WYGLĄDA JAK IDZIEMY PRZEZ KOŚCIÓŁ A POTEM  JEST PROBLEM PRZEZ CAŁE WESELE BO PODPIĘCIE SIE URYWA

ALE JEST SPOSÓB    DŁUGI WELONLaughingI JAK ROMANTYCZNIE 

• (24.11.2009 - 17:07)

O tak tren!

Kumpel mi go zerwał w tańcu i przez godzinę ciotka i kusynka usiłowały mi go tak poupinać żeby dotrwał do rana! ;-)

• (26.11.2009 - 13:09)

jest jakaś nowa strona www.pracowniawelonik.pl ale jest w budowie i działa tylko galeria i kontakt- co sądzicie??

Ten post edytował mira 26.11.2009, 13:12
  • (27.11.2009 - 18:53)

Ja osobiście sądzę, że ktoś kto robi te welony ma talent...

Są piękne:)

właśnie czegoś takiego szukam na swoją skromną osóbkę w dniu naszego święta. A co do kwiatów we włosach popieram: Panna młoda bez welonu ginie na zabawie weselnej w tłumie. Też widziałam coś takiego, że panna młoda w skromnej sukieneczce i z kwiatami. Wyglądała ślicznie, ale tylko gdy stała sama, bo w tłumie ciężko ją było dostrzec... Welon przede wszystkim! :D

W tym dniu trzeba zabłysnąć! :) Pozdrawaim gorąco

• Podgląd pary ślubnej
    (30.11.2009 - 12:46)

Kazdy moze miec własne zdanie na temat welonu.Jednym pannom sie podoba innym nie.Ja mam juz dziecko ale nie zamierzam rezygnowac z welonu.:)

• (30.11.2009 - 14:41)

ja osobiście jestem za welonem, bo wydaje mi się że bez młoda pani wygląda trochę łyso :)

• (30.11.2009 - 15:33)

Oczywiscie z welonem, bo to jedyna okazja go założyć.

• (30.11.2009 - 16:56)

HeloPoli i to jest argument! ;-)

• (13.01.2010 - 13:04)

jak znajdziecie coś ciekawego godnego uwagi to wrzucajcie  ja np znalazłam :

http://moda.allegro.pl/item882946486_welony_super_okazja_nowosc.html 

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór