» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Z welonem czy bez?

11987Wyswietleń
147Odpowiedzi

• (22.01.2010 - 09:19)

ja już zamówiłam u pani Madzi wyszywany kryształkami swarovskiego sama go wymyśliłam i jest robiony na zamówienie cena spoko. 

- dotknełam tiuku i kryształki  widziałam którymi będzie welon wyszyty - żadnego zamawiania w ciemno :)  wszystkie wymiary sa pomierzone i szczególy dogadane .

SUPER juz nie mogę się doczekać:)))

znalazłam ją na stronie www.welonysprycha.pl

polecam.

• (22.01.2010 - 11:19)

jestem tego samego zdania co HeloPoli, welon zakładasz raz w życiu :)

• (28.01.2010 - 16:08)

już mam mój welon ale nie  potrafię wstawić zdjęcia jest za to na stronie internetowej  13 i 14 zdjecie co sadzicie?????

http://www.welonysprycha.pl/main.html?src=%2Findex2.html#1,1

• (12.02.2010 - 21:15)

mi sie podoba kwiatek:)) w kwiatku to ja np wogole na codzien nie chce:O eheh

a welony to tak srednio mi sie podobaja;// no ale zobaczymy co bedzie podobac mi sie za rok';]

• Podgląd pary ślubnej
    (24.05.2010 - 11:00)

Ślub to jedyna okazja, by ozdobić nim głowę. Dlatego więc z niej nie skorzystać? Tym bardziej, że welon to idealne zwieńczenie ślubnej kreacji.

Miłośniczkom tradycji proponuję klasyczne wzory z tiulu i koronki, odważniejszym - stroiki, kapelusze, stylizowane kwaity. Każda ozdoba głowy będzie na miejscu, pod warunkiem że pasuje do sukni i upodobań Panny Młodej.

• Podgląd pary ślubnej
    (24.05.2010 - 11:49)

PEwnie :D w kwiatku możesz iść na komunię czy nawet ślub kogoś innego :D

ja w kwiatku chodzę czasami do szkoły ;-)

a welon to jednak welon, tylko raz w życiu możesz mieć go na głowie ;-))

• (24.05.2010 - 15:33)

Eh a mnie dziewczyny do welonu i tak nie przekonacie

• (25.05.2010 - 15:30)

Wiesz, jak miałbyś się czuć głupio, niekomfortowo to jasne, że lepiej bez welonu.

• (27.05.2010 - 21:15)

Są również ciekawe propozycje z kwiatkiem (raczej żywym) i welon ;] Welon i tak się ściągnie na oczepiny, a kwiatuszek zostanie.

• Podgląd pary ślubnej
    (27.05.2010 - 22:19)

Ale welon nie do wszystkich sukien pasuje, ja np. nie założyłabym w zyciu welonu do sukni empire, takiej w stylu greckim. Poza tym ktoś wcześniej pisał coś o czystości. Poczytajcie sobie skąd się wzieła biała suknia i to nie miało nic wspólnego z żadną czystościąWink Raczej to wianek był symbolem czystości a nie welon a już na pewno nie biała suknia.

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór