» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Z welonem czy bez?

11992Wyswietleń
147Odpowiedzi

• (01.06.2010 - 16:28)

Tak slub tylko w USC.

Sale juz wybralismy w restauracji przy Rynku Glownym w Krakowie :)

Dzieki za rade

• (01.06.2010 - 16:58)

O, fajne miejsce :)

• (01.06.2010 - 17:56)

Welon coraz częściej zastępuje albo kwiat, albo jakaś spinka duża ozdobna. i wygląda to też całkiem fajnie. dużo zależy od tego jakie będziesz miała upięcie- bo jak wysoko włosy to wtedy właśnie raczej jakaś ozdoba zamiast welonu byłaby odpowiedniejsza.

• Podgląd pary ślubnej
    (01.06.2010 - 18:36)

Wiecie dziewczyny tak sobie myśle, że to zależy od gusty danej osoby i od tego jakiego rodzaju ma ślub. Ja jednak w ślubie kościelnym i z moim gutem uważam, że welon jest najodpowiedniejszy :)

• (01.06.2010 - 21:43)

Ja nie chciałam welonu za chiny. Ale dla tradycji ubrałam go, tylko miałam zdjąć jeszcze przed obiadem. Jednak jak widać na zdjęciach, miałam go cały czas, bo dobrze się w nim czułam i nie szło go zdjąć :) Tak mi go fryzjerka przypięła. Osobiście jestem zwolenniczką kwiatów we włosach :)

• (01.06.2010 - 21:55)

Ja kompletnie nie widzę siebie w welonie, więc nawet nie będe ich przymierzać, w końcu tradycja jest po to, by ją przełamywać :)

• (01.06.2010 - 22:00)

A ja zdecydowanie jestem za welonem to zawsze dodaje uroku , jeszcze nigdy nie miałam go na sobie ale jak bedę wygladać jak głupol to będę szukać do skutku aż znajde taki jaki bedzie mi pasował;)

• (02.06.2010 - 10:56)

Każdy niech ma to, w czym czuje się komfortowo. I pamiętajcie, nie dawajcie się namówić maom, babciom, ciociom na coś czego nie lubicie, żeby tylko zamknęły buzie.

To wasz dzień i macie się czuć komfortowo a nie jak wystawowa lala na czyjeś zamówienie.

• Podgląd pary ślubnej
    (03.06.2010 - 17:46)

Co byśmy nie wybrały to będzie dobrze bo chyba same wiemy najlepiej czego chcemy. I zgodzę się z Tobą juti nie ma co patrzeć na mamę, bebcię czy ciocię. Wybór zależy od nas.

• (03.06.2010 - 19:19)

Normalnie coś czuję, że zostałam forumową naczelną buntowniczką!!!;-) Ale faktem jest, że wkurza mnie narzucanie młodym swojego zdania przez rodzinkę.

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór