» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Z welonem czy bez?

11991Wyswietleń
147Odpowiedzi

• Podgląd pary ślubnej
    (03.06.2010 - 19:30)

juti jesteś chyba z nas najdłużej tutaj kochana a poza tym jesteś już po ślubie, więc masz doświadczenie :)

• Podgląd pary ślubnej
    (03.06.2010 - 19:30)

Mnie też.. Jak dziś powiedziałam mamie, że nie chcę by był bigos na weselu to jaka była oburzona... A ja się tylko wkurzyłam.. Bo to ma być moje wesele i ja będę decydowac co jest najlepsze.. ;/

• (03.06.2010 - 19:46)

oj to nieciekawie :( Ale nie kloc sie z mama, zwlaszcza z tak blachych przyczyn. Troche dyplomacji pozwoli Ci postawic na swoim bez niepotrzebnego uszczerbka na zdrowiu ;)

Zawsze mozesz ja podejsc np. ze ostatnio probowalas czegos pysznego i bardzo chcialabys to miec na swoim weselu, jednakze z czegos bedziecie musili zrezygnowac, gdyz wasz budzet jest ograniczony ;) byc moze musialby byc to nawet i BIGOS :)

To taka luzna konkluzja byla ;)

• Podgląd pary ślubnej
    (03.06.2010 - 19:58)

A coś Ty! Nie chcę się z nią kłucić :) Powiedziałam, jej grzecznie, że wolałabym by bigosu nie było na weselu.. Zobaczymy co ona z tym zrobi :D trzeba poprostu znaleźć jakieś dobre argumenty :D

• (03.06.2010 - 23:27)

dobre argumenty...hmm...powiedz, ze masz bigoso-fobie :P Jak bedziecie miec ktoregos dnia bigos na obiad to zacznij krzyczec i ucieknij z pokoju...mozesz stwierdzic, ze to wlasnie bigiso-fobia ;)))

• Podgląd pary ślubnej
    (04.06.2010 - 09:16)

Nie no mogę powiedzieć, że np. szybko się popsuje albo wymiślić inną bzdurę :)

• (04.06.2010 - 09:38)

Zakochańce powiedz, że przecież bigos wzdyma i goście będą się źle po nim bawić :)

• (04.06.2010 - 09:41)

na wiejskim stole dobry gorący bigos nie jest zły ;) jako danie zdecydowanie nie :)

• (04.06.2010 - 11:10)

Ja np welonu nie miałam i to nie ze względu na czystość, tylko poprostu mi się nie podoba. Jest wiele możliwości zastąpienia welonu, to taka tradycja, że idziemy z welonem. Ja miałam włosy spięte w kok i wpięte kwiaty. To sprawa indywidualna każdej z nas. Z moich obserwacji wynika, że coraz więcej osób zamienia welon na coś innego, chyba, że to tylko u mnie w okolicy tak jest :)

• (04.06.2010 - 11:34)

Joasiu jestem tu dość długo, ale nie najdłużej. Karlitka, Charlston są dłużej ode mnie. ;-)

Co do wtrącania się rodziców ja uważam, że najlepsza jest szczera rozmowa. Zakochance powiedz mamie, że to jest Twój dzień, że chcesz żeby było wszystko tak jak to sobie wymarzyłaś, a bigosu w tych marzeniach na pewno nie było.

Poza tym bigos jest lepszy na poprawiny a nie na wesele.

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór