» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Skromny prezent .... dla Niego

1755Wyswietleń
19Odpowiedzi
12

• Podgląd pary ślubnej
    (26.11.2009 - 12:02)

Jak dla mnie nareszcie nadszedł czas świąteczny ..... albo raczej przygotowujący do Świąt.

Po drodze Andrzejki, Mikołaji ..... niektórzy mają w zwyczaju sprawiać sobie małe upominki. Skromne, niezobowiązujące, sprawiające dużo radości Tobie i dla gości :)

Był już kubeczek, mały zegareczek, maskotka psotka wyskakująca z pudełka, kosmetyki, album, nawet zdjęcia, wizjer do drzwi z oryginalną nakładką i kartki robione ręcznie, wyszywany obrazek, bilety do kina i do teatru, płyty cd z ulubionymi wykonawcami, skrobaczka do szyb samochodu, książki, puzzle, nawet kwiatuszek, ...... (nie były to jakieś drogocenne przedmioty 30-40pln) ........

Macie pomysły na jakieś drobne prezenciki? Coś już upatrzyłyscie/liście, albo może jest coś co chcielibyście dostać?

• Podgląd pary ślubnej
    (26.11.2009 - 14:39)

:)

• (27.11.2009 - 12:00)

Ja zawsze cały rok chodzę za moim Szczęściem  po sklepach i podpatruję co mu się podoba :) Oboje kochamy książki, więc może jakaś książka? Sporo fajnych gadżetów jest na stronie http://www.toys4boys.pl/ (chyba nie naruszam regulaminu? Jak tak to przepraszam). Tylko ceny tam są niestety troszkę wyższe. Może jakieś takie fajne łamigłówki przestrzenne? (W Empiku takie widziałam) - śmieszne drewniane kostki które trzeba jakoś logicznie ułożyć. Może upiec mu jakieś ciacho?  Na gwiazdkę może się sprawdzić kalendarz. złota rybka w kuli na szczęście? (Jurek kiedyś dostał odemnie czarnego kota ze schroniska też uważa że to na szczęście :P )  Bardzo wiele zależy od faceta, jeżeli ma jakieś hobby to wtedy jest łatwiej - masz pewność że chociaż to jest 1000 płyta z grą lub kolejny kołowrotek do wędki to i tak będzie szalał ze szczęścia.  Może jakieś dobre wino z ładnym zestawem do tego (korkociąg itp.)? O ile druga połówka lubi pić wino. Jeżeli pali to zawsze jeszcze są popielniczki i zapalniczki :)

hmmm... na mikołajki to już się utarło, że kupuję obowiązkowo rózgę i duuuużo słodyczy :)

Ja bardzo cenię również ręcznie robione prezenty.

• (27.11.2009 - 13:10)

Monessa - nie łamiesz, wręcz przeciwnie, temat przyda się teraz chyba każdemu ;)

Co do prezentów to:

1. dlaczego rózga dla mężczyzny? (zaciekawiło mnie to ;P)

2. to fakt - łamigłówki się sprawdzają, jest to zupełnie coś innego i troche czasu przy tym można razem spędzić, z tym że osoba ta musi mieć coś w sobie z mysliciela ;)

3. rybki - niestety jeżeli ma być to zabawka to odradzam! kula to nie miejsce dla ryb, w kuli można trzymać jedynie klucze albo inne niepotrzebne domowe rzeczy. Jak rybki to akwarium od  25L zwyż ;P

A czym można obdarować faceta:

- dobra płyta z muzyką (jezeli lubi jakiś szczególny gatunek muzyki)

- bilety na koncert

- bilety do kina, ale może coś nietuzinkowego - moze 3D (swoją drgoą opowieść wigilijna w 3D prezentuje się miło)

- dobre pióro któe w pracy będzie przypominać o Tobie

- jakiś misiek czy coś co kojarzy się np z tym jak go nazywasz (niby mała rzecz a jednak cieszy),

- nawet fajny plakat do antyramy

- nietuzinkowy brelok do kluczy

itp itp.. ;)

• Podgląd pary ślubnej
    (27.11.2009 - 14:21)

Hmm........ jednak nadal mam problem, bo większość rzeczy już się trafiła, i bilety do kina i na kabaret, na koncert, i nawet do opery go wyciągnęłam, i wino + kieliszki też był, książek wystarczy ze ja mam masę technicznych - on wszystkie czyta - większość sobie przygarnął, ale może spróbuję z łamigłówkami drewnianymi od Monessy, albo jakieś puzle chodzą mi po głowie .......... takie min 5000 szt. żeby stracić trochę czasu :)

p.s. widziałam nawet nietuzinkowy gadzet w stylu "papier do pupy z sudoku", w sensie co jakiś czas na papierze wydrukowany był schemat sudoku ........ ale to chyba nie w kazdy przypadku zdaje egzamin ;)

A dlaczego rózga Panie Moderatorze Maciejko, zawsze wychodzimy z założenia że to On jest niegrzeczny, nawet gdy czyny o tym nie świadczą to w myslach potrafi nieźle nabroić :)

Ten post edytował LOLOnka 27.11.2009, 14:23
  • (27.11.2009 - 14:45)

Dokładnie tak LOLOnka, rózga jako symbol... nie koniecznie bycia niegrzecznym w dzień, ale w nocy ;)

• Podgląd pary ślubnej
    (27.11.2009 - 15:09)

Niekoniecznie w dzień, niekoniecznie w nocy, nie koniecznie w myślach, w czynach .... ale w zamiarach ;>

• Podgląd pary ślubnej
    (27.11.2009 - 15:10)

A co powiecie na śnieg w puszce? :)

• (27.11.2009 - 16:18)

Śnieg w puszce?

Ja chyba postawię na jakieś rękodzieło. ;-)

Albo góra słodyczy. Mój mąż to łasuch!

A rózga? Hmmm... nigdy jej nie dawałam, ale pomysł jest niezły.;-)

• (27.11.2009 - 17:38)

hehhee mój mąż już kilka razy dostał rózgę ;) a co ;) nawet tak dla zabawy ;) przecież nikt nie jest święty Laughing

strona TOYS jest kapitalna i już nie raz mnie poratowała na różne okazje :P

hmmm jakie pomysły ??

mój mąż jest gadzeciarzem ;) więc co roku szukam jakiś fajnych "gadzetów" rok temu na mikołajki był to np transmiter samochodowy ;) a pod choinkę mata masująca do samochodu - świetnie się sprawdza także na fotelu komputerowym :P

- książka np mój mąż uwielbia Clarksona ;)

- koszulka z indywidualnym nadrukiem :P

- pendrive

- polecam kubek termiczny można wykonać grawer :) tak samo jak piórze (sprawdzone Wink )

- można zamówić kalendarz z Waszymi wspólnymi zdjeciami ;) i grudzień - z Panią Mikołajowa;) heheheh

- mój kolega dostał rok temu szalik fajny maszynowo robiony z jego imieniem :P można zamówić na allegro ;)

to tak na szybko :P kurcze brakuje mi tu emotek ;)

w tym roku mąż dostanie słuchawkę Bluetooth do nowego telefonu - praktyczne i potrzebne - o ile sobie do mikołajek sam nie kupi :P

• (27.11.2009 - 18:25)

pendrive! Dobry pomysł Karolinko.

12

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór