» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Suknia ślubna z serialu....

1664Wyswietleń
6Odpowiedzi

• (19.10.2009 - 08:54)

Ok. Tak. Oglądam seriale. Oglądam Teraz Albo Nigdy. I wczoraj był ost odcinek. I ja chciałabym podyskutować ( o ilę się da :D ) o sukni ślubnej Basi Jasnyk. I tym czymś różowym co miała na głowie ( miała jakiś.. toczek i jakby z bibuły ogromną nieforemną kolardę) Nie wiem czy i Wy Moi Mili oglądaliście wczorajszy odcinek .. ale chciałam sie z wami podzielić moim niezadowoleniem jeśli chodzi o właśnie tą Basi kreacje... było słabo. Było Gorzej niż źle. Kwalifikacja: Najgorsza Suknia Ślubna. A co wy myslicie?

• Podgląd pary ślubnej
    (20.10.2009 - 12:44)

Suknia sliczna, zadaszenie na głowie niestety jakoś nie pasowało. Wyglądała jak jakaś bombonierkowa czekolanda do rozpakowania ;)

• Podgląd pary ślubnej
    (21.10.2009 - 16:31)

suknia jej pasowała. ale ja za nic bym takiej nie założyła (i to nie ze względu na to, że nie mam tak anorektycznej budowy ciała jak owa aktorka) Tongue out więc nie podobała mi się...

co do tego czegoś na głowie, zwłaszcza tej różowej kokardy...to poprostu jedna wielka MASAKRA była !!!

Ten post edytował nemi 22.10.2009, 09:52
  • (21.10.2009 - 18:47)

ja nie podyskutuje bo nie oglądam :P tz oglądam dr Housa :P dzisiaj będzie na tvp2 ;)

• (22.10.2009 - 13:27)

Serialu nie widziałam ale znalazłam fotki w necie. To różowe coś mnie zafrapowało.

Mój komentarz:  MASAKRA!

Fajnie jeśli ludzie są oryginalni i potrafią założyć coś nietypowego, ALE pod warunkiem, ze ich to nie oszpeca!

Czy któraś z Was w najważniejszym dniu swojego życia chciałaby wyglądać byle jak, byle oryginalnie?

• (23.10.2009 - 09:24)

nie nie nie... przywołuję jeszcze jedną ważną postać: Carrie Bradshow.I jej ślub w "seksie"

http://farm3.static.flickr.com/2274/2500515231_4288f84576_o.jpg

Tez przykład na to że oryginalnie nie znaczy lepiej...

Ten post edytował Charlston 23.10.2009, 09:27
  • (23.10.2009 - 10:41)

suknia wyglądała fajnie jak się kręciła ;) ale ogólnie zmnieniła bym i dół i górę ;)

suknia do zabawy chyba nie była wygodna ;)

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór