» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Bryczką do ślubu?

9664Wyswietleń
148Odpowiedzi
123456789 »

• (13.06.2009 - 08:51)

zastanawiamm sie na d bryczka do slubu zna ktoś może gdzie mozna wypo zyczyc??

jechal ktos moze bryczka do slubu??

• (13.06.2009 - 16:19)

Hejka!

Moja siostra jechała - bardzo fajnie i nietypowo to wyglądało.

Generalnie kwestia gustu. Jeśli marzysz o bryczce to czemu tego nie spełnić?

Skąd jesteś? Pasuje to wiedzieć, jeśli chcesz aby ktoś pomógł Ci znaleźć bryczkę w Twoich okolicach :)

Powodzenia!

• Podgląd pary ślubnej
    (15.06.2009 - 09:02)

Ja marzyłam o tym, by jechać bryczką do ślubu, ale odległość między mężem, moim domem, kościołem i lokalem była tak duża, że nic nie ało się zrobić... nawet na sesji w łąńcucie nie udało się wynając bryczki po spóźniliśmy się godziną ;/ Dlatego radzę Ci neolko - jak masz możliwość to wynajmij sobie taką bryczkę. Moja przyjaciółka jechała nią do ślubu i wyglądała po prostu jak kólewna Smileno i piękne miała zdjęcia...

• Podgląd pary ślubnej
    (24.06.2009 - 21:03)

bryczką do ślubu- marzenie,

• (07.07.2009 - 01:17)

mój znajomy jechał i z tego co mówił to wspaniałe przeżycie :)

• (07.07.2009 - 07:50)

ja byłam u siostry na weselu i też jechała bryczką...slicznie to wyglądało....inaczej niż zawsze.... wyjątkowo...

• (07.07.2009 - 08:48)

zgadzam się z xvanillaprincessx - to jest takie inne niż zwykle, choć już coraz więcej ludzi zaczyna korzystać z takiej usługi, więc już niedługo, nie będzie to już takie wyjątkowe. ;(

• Podgląd pary ślubnej
    (07.07.2009 - 23:26)

Mój przyszły mąż też myslał o bryczce ale ja do końca nie jestem przekonana! Z domu do kościoła mamy tylko trzy km ale za to na salę mamy troszkę dalej! A co jak w dniu slubu ( odpukać ) będzie padał deszcz?

To co wtedy zrobimy? :/

• (08.07.2009 - 00:08)

Jask najbardziej polecam młodym bryczke. Rewelacyjna sprawa!! Miałam okazje czuć się jak księżniczka o czym zawsze marzyłam. Zdecydowaliśmy razem z obecnym mężem ze wypozyczenie bryczki będzie czyms innym niż oklepane lizuzyny... ludzie którzy mieli okazje nas zobaczyc jadących na ceremonię, z zachwytem podziwiali krzytcząc do nas miłe słowa i gratulowali. Wieć przyszła paro młoda!! nie ma tu nad czym sie zastanawiać!!

Pozdrawiam i życzę dużo miłości :*

• Podgląd pary ślubnej
    (08.07.2009 - 15:31)

Bryczka to dobry pomysł. Oczywiście jeśli to możliwe.

• (09.07.2009 - 08:39)

zawsze marzyłam o jechaniu bryczką do ślubu, jednak skończyło się na samochodzie. Moim zdaniem bryczka to piękny pojazd dla państwa młodych

123456789 »

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór