» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - gdzie wesele?

706Wyswietleń
13Odpowiedzi
12

• Podgląd pary ślubnej
    (08.03.2010 - 20:49)

Mam problem taki ze nie wiemy gdzie urzadzic nasze wesele:(Ja jestem z Rzeszowa a moja narzeczona z Zakopanego i nie wiemy jak ten problem rozwiazac a chcieli bysmy juz cos zaczac planowac w tym kierunku...

• (18.03.2010 - 14:38)

Oczywiście, że w Zakopanem :)

Góralskie wesele to najpiękniejsze co może się zdarzyć :) Piekna tradycja, zwyczaje i urokliwe miejsca!

Nie macie się nad czym zastanawiać!

Gratuluję :)

• (07.06.2011 - 14:13)

My już jesteśmy po weselu i mieliśmy je w Zakopanem. I bardzo bardzo bardzo polecam to miasto no i sam lokal, w którym odbyło się przyjęcie - Dworzec Tatrzański. Organizacja, jedzenie i obsługa - pełen profesjonalizm. Miejscu urocze :) Polecamy

• (07.06.2011 - 14:13)

My już jesteśmy po weselu i mieliśmy je w Zakopanem. I bardzo bardzo bardzo polecam to miasto no i sam lokal, w którym odbyło się przyjęcie - Dworzec Tatrzański. Organizacja, jedzenie i obsługa - pełen profesjonalizm. Miejscu urocze :) Polecamy

• Podgląd pary ślubnej
    (07.06.2011 - 16:00)

Byłam na weselu gdzie młodych dzieliła durza odległość. On centralna Polska ona południowo zachodnia.

Pan młody zapewnił swoim gościom z centralnej Polski nocleg w pensjonacie. Wygód może nie było ale wesele wspomina się do dziś mimo, że mineło już prawie 8 lat. Transport na własny koszt czyli gości.

• Podgląd pary ślubnej
    (14.06.2011 - 14:39)

Nie ma to jak wesele w górach,może np w Bieszczadach? Chociaż każdy z nas doskonale zna urok zakopanego,to byłoby niezapomniane wesele.

• (14.06.2011 - 14:51)

Zazwyczaj wesele jest tam gdzie mieszka Panna Młoda. Ale w sumie Zakopane ma swój urok.

• Podgląd pary ślubnej
    (14.06.2011 - 15:05)

no nie wiem czy goście chcieliby dojeżdżać do drugiego końca Polski. I wszystko załatwiać na odległosć tez mi się jakoś nie widzi. Ja jestem zwiazana z moim miastem i nie wyobrażam sobie robić wesela 600 km dalej :)

• (14.06.2011 - 16:57)

Olala, ale zawsze chyba jest tak (szczególnie, gdy młodzi pochodzą z różnych stron Polski), że goście z jednej strony muszą dojechać. U mnie jest tak, że mieszkamy w jednym mieście, ale większość mojej  rodziny ma średnio 400 km do pokonania. My mieszkamy na podkarpaciu, ale rodzinę (bliską) mamy w zachodnio - pomorskim, lubuskim i wielkopolskim, a także śląskim.

Ja wolałabym Zakopane, ale nie wiem jak to też wyjdzie np. cenowo, bo fajne wesele w Zakopanem podejrzewam ( a może się mylę) kosztuje dość dużo.

Ten post edytował cocolada 14.06.2011, 16:59
  • Podgląd pary ślubnej
    (14.06.2011 - 17:54)

goście mogą dojechać, ale Panna Młoda z suknią, całym ekwipukiem, jakoś bym się na to nie zgodziła

• (15.06.2011 - 16:35)

Ja mieszkam w mazowieckim, moja wieksza czesc rodziny swietokrzyskie a mojego rodzina mazowieckie i łódzkie.

Bierzemy slub tam gdzie mieszkamy czyli w mazowieckim.

12

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór