» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Ile pieniędzy włożyć do koperty?

Szukany produkt jest aktualnie niedostęny, skontaktuj się z firmą by dowiedzieć się więcej.
7042Wyswietleń
54Odpowiedzi
« 123456

• (01.09.2010 - 12:28)

Ja również przyłaczam się do tej opinii. Każdy daje tyle ikle uważa za stosowne,lub na ile go stać. To normalna sprawa i uważam że tak powinno właśnie być,bez żadnych presji i wyscigu typu: :"kto da wiecej".

Ten post edytował 3kwiaty 01.09.2010, 12:28
  • (01.09.2010 - 13:03)

Trzeba dać minimum 200 zł od osoby, bo tyle mniej więcej taka osoba kosztuje parę młodą :) na moim weselu średnio 500 zł było od pary

• (01.09.2010 - 13:19)

Wg mnie jest coś takiego, że wypada dać te 200 zł od osoby, jesli ktoś nie jest niepracującym studentem czy babcią ze skromną emeryturą; ślub i wesele to ogromny wydatek i każdy powinien sobie zdawać z tego sprawę - wiadomo, że koperty w tym wszystkim nie są najważniejsze, ale jak ktoś zarabia normalnie, to - wg mnie - nie wypada żeby dał mniej niż te dwie stówki

• Podgląd pary ślubnej
    (01.09.2010 - 13:34)

Zgadzam się, należy dać tyle pieniędzy ile można, nie za dużo i nie za mało, dlatego my czasami rezygnowaliśmy z wesel, bo stwierdzaliśmy, że mamy inne wydatki, ślub był osoby średnio związanej z nami, a głupio dawać 200 zł.

« 123456

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór