» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Jak zachęcić gości, żeby tańczyli?

926Wyswietleń
17Odpowiedzi
12

• Podgląd pary ślubnej
    (07.09.2009 - 00:09)

Bywałam często na weselu gdzie para młoda była na srodeczku a goście przy stołach .Troszkę to tak nie fajnie wygląda Jak zachęcić gości , zeby  bawili sie razem z nami ?Moze jakieś specialne tance ?

• (07.09.2009 - 07:44)

przedewszystkim musi byc fajna orkiestra i zachecac gosci do tanca :) bo głupio tak wygląda jak młodzi wyganiają gosci za staołow na sale

• (07.09.2009 - 08:10)

dobra orkiestra to podstawa!! jak będą dobrze grali to i nogi same będą się rwały do tańca :)

• Podgląd pary ślubnej
    (07.09.2009 - 16:56)

no własnie nie zawsze :(byłam na weselu gdzie był fajny zespól i dużo ludzi siedziało

• (08.09.2009 - 22:25)

Na początku zawsze będzie trochę "sztywno", wiadomo że niektórzy potrzebuja trochę czasu żeby sie osowić. Najważniejsze żeby na początku para młoda dawała dobry przykład i nie schodziła s parkietu, to zachęci pozostałych gości do zabawy.

• (08.09.2009 - 22:29)

Najważniejsza jest orkiestra ! Jeśli sie zna to zachęcie wszystkich do zabawy :) Stawiam na dobra orkiestre i napewno wszystko się rozkręci jak trzeba :)

• (11.12.2009 - 16:59)

Wiele zależy od osoby prowadzącej ( DJ czy zespół ) - to oni prowadzą zabawę.

drugiej strony jeśli towarzystwo jest drętwe to nic nie pomoże.

Byłam na wielu weselach gdzie grali często ci sami muzycy i na większości goście szaleli do białego rana a czasem.... no wiele zależy od ludzi.

Kiedy Para Młoda jest po środku sali, tańczy...to wypada aby goście weszli na parkiet, jesli tego nie robią to źle świadczy o nich. Są pewne zasady, których trzeba prestrzegać!

• (31.08.2010 - 13:52)

Duży wpływ na to czy goście się bawią czy nie ma orkiestra. Jeśli orkiestra jest ok to i gości wyciągnie na parkiet:P

• (31.08.2010 - 21:06)

Dokładnie, dobra orkiestra to podstawa! Ważne by miała szeroki repertuar, a w nim takie utwory przy których się bawią wszyscy goście np - jedzie pociąg z daleka, albo wszelkie twisty i inne takie kaczuchy;)

• (01.09.2010 - 08:04)

Mi się wydaje, że jednak wiele zależy od gości - jak ktoś jest "sztywny", to nawet najlepsza muzyka świata go nie wyciągnie na parkiet i koniec. Jeżeli ktoś idzie na wesele się zabawić to nie trzeba go specjalnie namawiać do tańca.

• (01.09.2010 - 08:18)

Ja ostatnio byłam na weselu koleżanki i oni mieli bardzo fajny system.... otóż pierwszy taniec i może ze 3 następne zatańczyli razem a potem bawili się w tzw. odbijanego.

Podchodzili do stołów on brał jakąś kobitke ze swojej strony ,ona chłopaka ze swojej strony (którzy w ogóle się nie znali)  potańcowali chwilę z nimi i robili odbijanego łącząc te dwie osoby SUPER sprawa! Po godzinie takich tańców odbijańców nikt się już nie wstydził prosić innych - obcych ludzi do zabawy. Naprawdę polecam!!!

12

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór