Co Księga Gości. Czy warto zaopatrzyć się w taką pamiatkę na własne wesele gdzie goście mają możliwość wpisać swoje życzenia i komentarze na temat wesela??
Ja nie miałam Księgi Gości, bo nie znalazłam takiej, która mi się spodobała. Jakieś tandetne były. Ale sam pomysł mi się podoba. Ja mam kartki z życzeniami od gości i zamierzam je wkleić w piękny album. Też będzie Księga Gości własnej roboty. ;-)
joannab885 specjalnie dla ciebie :). Musi być stolik najlepiej w kształcie koła. Na stoliku wazon z pięknymi kwiatami oczywiście zamiast wody kulki żelowe do tych kulek żelowych wsadzić kostki lodu np. koloru kwiatów. Na całym stoliku w miarę rozsądnie nie za dużo nie za mało porozkładać płatki kwiatów najlepiej róże kolor ten sam co bukiecik na stole potem dołożyć tzw podgrzewacze w ładnych malutkich świecznikach. Księgę umieścić na stoliku a obok piękny łabądek tzn podstawka na długopis. Księga nie może lezeć na płasko bo nie bedzie takiego efektu. Najlepiej taki stolik umiejscowić w zacisznym miejscu.
U mnie na sali mam taki fajny zakątek i jak go zobaczyłam to odrazu pojawił mi się ten pomysł :). Joannab885 i jak ci się podoba? :)