» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Orginalne pomysły na wesele...

4477Wyswietleń
17Odpowiedzi
12

• (21.08.2009 - 09:42)

Hej Dziewczyny :) sluchajcie macie jakies orginalne pomysły na wesele? Mi chodzi po głowie, żeby przy 1 tancu były puszczane bańki mydlane :) a dla gosci zeby były jakies małe upominki np jakis cukierek ładnie zapakowany a przy wyjsciu z koscioła chciałabym byc obsypana płatkami róż i oczywiscie puscic 2 białe gołębie

• (21.08.2009 - 09:50)

Lampiony:) tanio i ślicznie. A bańki mydlane to super pomysł :)

Ten post edytował Charlston 21.08.2009, 09:50
  • (21.08.2009 - 10:01)

Witamy nową ślubowiczkę :*

Bardzo fajny pomysł z tymi różami i gołąbkami.

Co do baniek - niektórzy uważają to za obciach - może warto pomyśleć o takich pękająych kulach, które wybuchają w pewnym momencie tańca i wysypuje się np. konfetti.

Przeglądnij ślubowiskowy katalog - jest tu kilka fajnych rzeczy:

Np. czerwony dywan czy oryginalne opakowania na prezenty tej firmy: http://slubowisko.pl/companies/view/84 (na dole strony)

• (21.08.2009 - 10:13)

Witam :* no własnie się zastanawiam jak z tymi bankami :) ogladałam kiedys to na youtubie i mi sie podobało ale słyszałam ze pryskające banki mogą pobrudzic sukienke :(

• Podgląd pary ślubnej
    (21.08.2009 - 10:27)

bański wyglądają rewelacyjnie - moja koleżanka miała je na ślubie i było to wzruszające;)

• (21.08.2009 - 10:50)

Ja sie własnie chyba na to skusze no a jakis inne propozycje sa :)

• Podgląd pary ślubnej
    (21.08.2009 - 10:54)

mnie też się podoba pomysł z bańkami...chociaż jeszcze się na nie nie zdecydowalam, to poważnie to rozważę...bo dają naprawdę ciekawy efekt. tylko że na na pierwszy taniec, ale przy składaniu życzeń pod Kościołem mogłoby być puszczane...dzieciaków ma być u nas sporo, więc zawsze można im wręczyć kilka pojemniczków płynu do baniek;)

tak jak napisała charlston lampiony są super...to stosunkowa nowość na rynku, więc tym bardziej możesz zaskoczyć gości, poza tym cena jest naprawdę atrakcyjna.

gołębie w moim przypadku odpodają. ale jeżeli Tobie sią podoba taki pomysł to czemu nie.

ale obowiązkowo sypanie płatkami róż i ryżem przy wyjściu z Kościoła.

fontanna czekoladowa, bądź alkoholowa to też super sprawa.

napewno damy gościom jakieś drobne prezenciki-migdały w ozdobnym woreczku, albo czekoladki z napisem "dziękujemy"...jeszcze nie zdecydowalam...ale "coś" napewno będzie;)

Ten post edytował nemi 19.03.2010, 11:36
  • (21.08.2009 - 11:01)

No fontanna to fajna sprawa byłam na jedym weselu co własnie była i powiem że robiło to furore :) ja miałam frajde jak małe dziecko bo uwielbiam czekolade :P a co myslicie o lodowych figurach?

• Podgląd pary ślubnej
    (21.08.2009 - 11:09)

osobiści nigdy nie widziłam takich figur lodowych na żywo na żadnym weselu na którym zdarzyło mi się być...jak dla mnie to już ekstrawagancja. pewnie słono się płaci za takie arcydzieła...ale jak kogoś na to stać, to czemu nie.

ja nawet gdybym miała do wydania na swój ślub i wesele o wiele więcej niż wydać zamierzam, to i tak bym to sobie odpuściła.

• (21.08.2009 - 11:27)

no fakt przesadziłam troche :P byłam tez na weselu gdzie w czasie przer orkiestry były puszczane na scianie slajdy z dziecinstwa pary młodej :) przy tym orkiestra kazała zgadywac kto jest na zdjeciu :)

• (21.08.2009 - 11:32)

mam kolejne :) przy podziekowaniach dla rodzicow i potem tanczeniu goscie tanczacy w kółeczku moga trzymac zimne ognie :) mysle ze fajnie by to wyglądało

12

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór