» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Pokrowce na krzesła

250Wyswietleń
10Odpowiedzi

• (28.12.2009 - 11:31)

Pokrowce na krzesła w sali weselnej jak Państwo sądzą to zbędny wydatek czy koniecznosć?

• (28.12.2009 - 12:04)

Jeśli krzesła nie są ładne to moim zdaniem pokrowce to konieczność!

Nie są one drogie, każda sala, któa organizuje wesela powinna sobie takie pokrowce uszyć - najlepiej ecru ( ewentualnie białe, to zalezy od wystroju sali ) + mieć do wyboru 2 lub 3 kolory kokard do tych krzeseł.

Jesli jednak sala, w której jest nasze wesele nie ma takich pokrowców to jest sporo firm, któe wypozyczają - nie tylko pokrowce ale i krzesła, okrągłe stoły, obrusy do nich etc... nie jest to drogie a efekt jest fantastyczny!!

• brak zdjęcia
    (28.12.2009 - 17:59)

sala którą wynajęliśmy zakupiła całkiem niedawno takie pokrowce i na nasz ślub będą :). Niestety kiedyś nie mieli. Widziałam zdjęcia krzeseł w tej sali z pokrowcami i bez i muszę powiedzieć, że różnica jest ogromna.

• (29.12.2009 - 13:50)

A widzisz :) jest spora różnica, dziwię się, że jeszcze jest sporo sal, któe nie mają takich pokrowcy...

• (30.12.2009 - 16:23)

Zdecydowanie się zgadzam. Krzesła w pokrowcach wyglądają dużo bardziej elegancko i jednocześnie romantycznie...

• (07.02.2010 - 13:13)

Ja mam taki właśnie problem, restauracja jest urządzona w surowym, zamkowym stylu, a krzesła są.... czerwone, chciałabym je zakryć, ale to chyba spory wydatek? Może są jakieś wypożyczalnie pokrowców na 140 krzeseł?

• (07.02.2010 - 14:34)

Na pewno można wypożyczyć. Musisz poszperać w necie. Wiem, że moja koleżanka tak zrobiła.

Podpytaj też Karinę z Perfect Moments.

• (07.02.2010 - 17:30)

Uważam, że krzesła ubrane w pokrowce prezentują się pięknie i wcale nie są zbędnym wydatkiem ani koniecznością. Jeżeli ktoś chce by sala weselna pięknie wyglądała to jak najbardziej pokrowce na krzesła są jej uzupełnieniem.

• (07.02.2010 - 18:38)

Dziewczyny ale nie dajmy się zwariować, jak miałybyśmy/mielibyśmy za wszstko płacić, to wydalki weselne będą workiem bez dna, można zaproponować właścicielom sali zakup pokrowców, przecież to nic nie kosztuje (mówię tu o propozycji), a i właściciele na tym skorzystają.

To następny amerykański element, który przyjmie się w Polsce.

• (08.02.2010 - 08:35)

Zgadzam sie z Tobą lola. Zakup takich pokrowców przez właścicieli sali to dobra dla nich inwestycja bo rzeczywiście ten zwyczaj ubierania krzeseł jest coraz popularniejszy. Po co my mamy je kupywać skoro na nic więcej oprócz naszego wesela nam  się nie przydadzą.

• (08.02.2010 - 23:51)

Tak też można.

Ale prawda jest taka, że czasem możemy zostać postawieni przed wyborem albo takie krzesła jak mamy albo sami sobie je ubierzcie...

Choć myslę, że te sale, które sledzą trendy ślubne już są od paru lat wyposażone w pokrowce. Warto zwracać uwagę na takie rzeczy przy wyborze sali.

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.