» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Problemy dotyczące dekoracji, doboru bukietu ślubnego...

127923Wyswietleń
558Odpowiedzi
123456789 »

• (14.07.2009 - 11:49)

Drodzy Państwo Młodzi ,

Jeżeli mają Państwo jakieś pytania, problemy odnośnie dekoracji ślubnej na sali czy w kościele, problem w doborze bukietu ślubnego, chętnie na forum służę pomocą ...

Dodatkowo oferuję rabat w wysokości 10 % na dekoracje

ślubne przy zamówieniu pełnego pakietu

(bukiet ślubny, dekoracja kościoła, dekoracja sali, dekoracja samochodu)

dla wszystkich Par Młodych korzystających z forum, które

przy zamówieniu powołają się na portal ślubny

ŚLUBOWISKO.PL

Zapraszam

Finezja pracownia florystyczna

Ten post edytował finezja 10.03.2011, 16:29
  • Podgląd pary ślubnej
    (27.08.2009 - 09:12)

ja się zastanawiamczy fioletowe kwiaty pasują do beżowej sukni? moja przyajciółka ma wesele we wrześniu i nie wie, czy taki kolor kwiatów pasuje....

• (27.08.2009 - 09:58)

Witam serdecznie ,jeżeli jest to jasny beż to oczywiście pastelowy fiolet jak najbardziej będzie pasował,jesli ciemny to odradzam .Jeśli jest taka możliwość prosiłabym namiary na tą suknię badź umieszczenie zdjęcia sukni ślubnej

.pozdrawiam

Ten post edytował 30.06.2011, 16:08
  • (01.09.2009 - 21:45)

Oo jak miło :) ja sie zastanawiam na fioletem rozem i zielenią :) czy ładnie wygladają połaczenia takich kolorow na slubie :):)

Ten post edytował 12.01.2012, 12:17
  • (02.09.2009 - 09:08)

Witam serdecznie,

Takie połączenie kolorów jest obecnie bardzo modne ,zwłaszcza pastelowe kolory.Przepiękny odcień fioletu możemy znaleźć w kwiatach jak róża,eustoma,cantedeskie,hortensja.

Przykładowe bukiety:

http://finezja-konsultacjeslubne.page.tl/GALERIA-KWIATOWA/kat-14-5.htm

http://finezja-konsultacjeslubne.page.tl/GALERIA-KWIATOWA/kat-14-7.htm

http://finezja-konsultacjeslubne.page.tl/GALERIA-KWIATOWA/kat-14-8.htm

http://finezja-konsultacjeslubne.page.tl/GALERIA-KWIATOWA/kat-1-6.htm

Ten post edytował finezja 02.09.2009, 09:10
  • Podgląd pary ślubnej
    (03.09.2009 - 12:24)

Ja również chętnie skorzystam z porady specjalisty:)

Ponieważ marzy mi się ślubny bukiet z samych kalii (nie zdecydowałam się jeszcze na konkretny kolor) zastanawiam się jaka jest trwałość tych kwiatów, czy łatwo będzie je kupić pod koniec maja oraz czy takie kwiaty są drogie??

Z góry dziękuje za pomoc:)

• Podgląd pary ślubnej
    (03.09.2009 - 12:39)

OOO specjalista na forum służący pomocą - to mi się podoba :):) Właśnie jestem na etapie poszukiwania bukietu. Moja suknia jest w kolorze jasnym ecru, w kształcie litery A - prosta z tafty - jedynym dodatkiem jest koronka na dekolcie i na dole sukni w kolorze brudnego beżu ze złotą nitką. Bukiet chciałabym mały, okrągły (taki napakowany) ale i solidnie wykonany bo to właśnie nim będę rzucać na oczepinach.

A oto moje pytania:

jakie kwiaty będą dostępne w październiku

jaka kolorystyka pasuje do takiego koloru i dodatków sukni

które kwiaty efektownie wyglądają i są stosunkowo niedrogie.

Dodam , że jestem niska - 158 cm, drobnej budowy, włosy ciemny blond.

Za wszelkie porady bądź propozycje z góry dziękuję.

Ten post edytował gagatek 03.09.2009, 12:40
  • (03.09.2009 - 12:40)

Witam serdecznie NEMI,

Cantedeskie jest bardzo trwałym i bardzo eleganckim kwiatem .Z kwiatów tych najpiękniej wyglądają proste bukiety ( kilka cantedeskie owinięte np.ozdobnym drucikiem),opcji jest wiele ,dobra florystka na pewno z nimi sobie dobrze poradzi.Dostępne są cały rok ,mogą być sprowadzone na zamówienie, a cena od 3zł-8zł/szt. pozdrawiam

Ten post edytował finezja 03.09.2009, 12:41
  • Podgląd pary ślubnej
    (03.09.2009 - 12:43)

dziękuje bardzo finezjo:)

• (03.09.2009 - 13:43)

Odpowiedź dla Gagatka:

Witam serdecznie,

Sam bukiet ślubny jeśli ma byc użyty na oczepinach jak również ten ,który nie będzie powinien być wykonany tak by żaden kwiat nie wypadł .Jesli bukiet jest wykonywany w tzw.mikrofonie zalecam by dodatkowo kwiaty były zabezpieczone drutem jest on nie widoczny ( owinięty jest wokół łodygi i wsunięty do gąbki ) gwarantuje to ,że bukiet będzie cały czas w całości.

W pażdzierniku kwiaty są dostępne niemal wszystkie,jesli nie ma na rynku polskim  ,florysta może je  sprowadzić ,cenowo już "zimowo" ceny wyższe niż w okresie letnim.Jak wczesniej pisałam ,proszę kierować się swoim  własnym wyborem jaki kwiat podoba się ,wtedy bukiet ślubny jest zawsze tym wymarzonym.

Co do kolorystyki na pewno nie wchodzą w grę bukiety biało-zielone,kolorystyka  najlepiej wyrazista,w pastelach -fiolet,róż .

Polecam

http://finezja-konsultacjeslubne.page.tl/KWIATY-W-BUKIETACH-%26%23346%3BLUBNYCH.htm

• Podgląd pary ślubnej
    (03.09.2009 - 14:36)

Dziękuję za odpowiedz - właśnie coś w różu dla siebie bym widziała z dodatkiem kremu - bukiety z róż wychodzą przepiękne.

123456789 »

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór