» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Ślub tematyczny

1361Wyswietleń
11Odpowiedzi
12

• (16.10.2009 - 10:34)

Słyszeliście/byliście kiedyś na takim temetycznym ślubie? Mam na myśli ślub - wesele które jest utrzymane np. w temacie średniowiecza lub w klimacie rockowym Smile czy może to nie jest najlepszy pomysł?

• (16.10.2009 - 12:31)

Świetny pomysł jeśli wesele jest dla Młodych i ich znajomych (a to raczej niemożliwe ;-)). Wyobraź sobie dziadków lub stare ciotki w strojach średniowiecznych...

Niestety prawda jest taka, że wesele w wkiększości jest dla rodziny i gości, potem dla Młodych.

• (16.10.2009 - 13:03)

Eh.. przykre to nieco. Ale ... hm...  że tak najpierw dla gości i rodziny... ja tam egoistycznie pomyślę o sobie. A co.

• (16.10.2009 - 13:12)

To trzymam kciuki. Ja jestem dość twarda i stanowcza ale podpaść całej duuuuuużej familii mojej i męża....jednak nie zaryzykowałam.

Choć muzyka u nas była nowoczesna. Babcia męża potem trochę narzekała, że nie było na ludowo... Ale cała reszta gości bawiła się świetnie.

Ograniczyłam też liczbę tzw. stolatów i gorzkich wódek, bo to męczarnia...

• (04.12.2009 - 19:05)

Ja organizowałam takie wesela tematyczne, np:

w stylu james'a Bonda

w stylu japońskim

w stylu kubańsko-brazylijskim

w konwencji królewskiej, biesiadnej

a także taki gdzie motywem przewodnim bł kolor wrzosowy lub "kotek i myszka" bo tak nazywają się młodzi :)

Warto się wyróżnić! Goście są zachwyceni tym, że Para wkłada w te przygotowania tak dużo serca, tak dużo siebie.. świadczy to o ich wyjątkowości :)

• (04.12.2009 - 19:11)

No u mnie tematem przewodnim była bordowa róża.

Miałam takie róże w bukiecie, we włosach, mąż miał w klapie, bordowe róże były na stołach, zdobiły tort (według mojego pomysłu - fotkę mam w galerii), bordowa różyczka była na zaproszeniach, na winietkach na stołach i na pudełeczkach z prezentem dla gości.

Faktycznie goście byli zachwycenie motywem przewodnim i takim dopracowaniem szczegółów. A mnie było miło, że zwrócili na to uwagę.

• (04.12.2009 - 19:13)

Super! Gratuluję :)

• (04.12.2009 - 19:13)

Dziękuję. ;-)

• (01.07.2010 - 21:18)

Zapraszamy do odwiedzin naszej strony internetowej  www.kartkoland.pl  która ma pełna ofertę wyjątkowych zaproszeń ze zdjeciem  i nie tylko -   projekty są przezabawne, wykonujemy fotomontaże ze zdjeć aktualnych lub z okresu dzieciństwa - ubieramy w stroje ślubne - jesli ktos planuje sie wyróżnić i by zaskoczyć osoby zaproaszane własnie to jest oferta dla takich osób !  - do naszego każdego projektu zaprezentowanego na stronie możymy przygotować stylizacyjnie pasujące dodatki ślubne /zaproszenia z wkładkami lub  bez etykiety na wódkę, zawieszki na alkohol, winietki na stół, bileciki do ciast weselnych,  podziekowania dla gości i podziekowania dla rodziców - oferta jest bardzo oryginalna a jakość na najwyższym poziomie.

Prosimy zapoznajcie się  z opiniami naszych klientów na naszej stronie oraz z bardzo dokładnie opisana jakościa naszej obsługi, druków - naprawdę warto !

Zapewniamy, że nasze produkty nie trafiają na spód szuflady gdyż są ze zdjęciem i beda stanowić fantastyczna pamiątkę dla osób które je otrzymały.

• (04.08.2010 - 18:38)

Mi się najbardziej podobają w stylu rockowym lub gotyckim. Świetny pomysł. I nawet babcie i konserwatywne ciocie mogą się świetnie bawić. Dodatkowy plus? Każdy zapamięta Wasze wesele Smile

• (05.08.2010 - 10:25)

Ja bym się szczerze mówiąc obawiała takiego eksperymentu na weselu... ale na poprawinach mogłoby to całkiem fajnie wyjść:)

12

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór