» Witamy na platformie Ślubowisko.pl ! Zaloguj lub Zarejestruj się!

Forum - Z kamerą czy bez?

7163Wyswietleń
137Odpowiedzi
123456789 »

• (28.04.2009 - 09:08)

Jakie jest wasze zdanie na temat filmu z wesela? Mnie osobiście kamera okropnie denerwuje. Gość chodzi, pląta się, a potem okazuje się że film jest kiepski, kiczowaty a nawet plastikowy. Po prostu nie da się na niego patrzeć. Też się wam tak czasem zdarza? Na moim weselu na pewno nie będzie kamery. Fotograf obowiązkowo :)

• (28.04.2009 - 09:50)

Ja tez nie nawidze byc kamerowana, fotografowana i w ogóle ale u mnie będzie i kamerzysta i fotograf ;) Mimo wszystko to jakies wspomnienie. Ale postaram się żeby mój film nie był "nudny, kiczowaty, plastikowy". Ślub za rok wiec mam troche czasu zeby cos wymyslić aby było ciekawie. Napewno nie chce tych wstawek np. dzwony, serduszka, gołabki które się ruszaja- takie gify. Obmyślam już jakie chce piosenki na filmie aby był śmiesznie i ciekawie a zarazem oryginalnie. Nie chce po raz kolejny oglądac 4 godzinny film z wesela na którym są te same piosenki, te same wstawki itp. Trzeba nad tym poważnie pomyśleć.

• (29.04.2009 - 08:35)

myślę, że awrto mieć kamerzystę i fotografa - ślub i wesele jest raz w życiu i warto je uwiecznić jak najlepiej... najprościej by Ci było, gdybyś znalazła takiego kamerzystę i fotografa, którego obecnośc nie będzie Cię krępować - niech to będzie znajomy lub osoba w Twoim wieku, z którą lepiej złapiesz kontakt:)

• (13.05.2009 - 09:21)

oczywiście, że z kamerą! fotograf nigdy nie uchwyci tego wszystkiego, co się będzie działo na weselu...

• (14.05.2009 - 00:31)

Zgadza się, chociaż tak naprawdę to całe piękno całej uroczystości widać na zdjęciach. Jeśli musicie z czegoś zrezygnować, to raczej z kamerzysty niż fotografa.

• (29.05.2009 - 08:25)

może i masz rację zysio. Zdjęcia mają swój urok a dla romantyków są czymś bezcennym...

• (29.05.2009 - 18:57)

No i późniejsze oglądanie zdjęć z uroczystości..... np podczas romantycznej kolacji, przy świacach i lampce dobrego wina :) Film nie ma już tego uroku..

Ten post edytował zysio 29.05.2009, 18:57
  • (31.05.2009 - 17:17)

Kamerzysta i fotograf - obowiązkowo!

Trzeba się wyluzować i zapomnieć o kamerze i aparacie.

Kluczem jest wybranie sprawdzonego kamerzysty/fotografa, który będzie działał niczym paparazzi :)

• (04.06.2009 - 09:42)

Generalnie trend jest taki, że odchodzi się od kamer na rzecz sprawdzonego fotografa a taki jest droższy niż zazwyczaj. Wiem to z doświadczenia.

• (04.06.2009 - 21:24)

Zobaczcie sobie na nasze zdjęcia - jesteśmy w 100% zadowoleni i mozemy każdemu polecić tego fotografa. Duży plus - nawet nie wiedzieliśmy kiedy robił zdjęcia, przez co są totalnie naturalne :) No i sesja w plenerze - totalny luz, bez ustawiania itp - polecamy takie sesje każdemu :)

• (08.06.2009 - 17:21)

dużo zależy od kamerzysty ...

u nas był prawie niewidoczny :) z filmu jesteśmy bardzo zadowoleni - świetna pamiątka :)

czasami z wesela nie pamięta się wszystkiego ... później miło się ogląda taki film :)

to samo zdjęcia ... u nas zrezygnowaliśmy z fotografa na samym przyjęciu weselnym i uważam że to był duży błąd ... ;) bo brakuje mi profesjonalnych zdjęć z przyjęcia ;) mimo iż mamy dużo zdjęć od znajomych :)

Ten post edytował 07.03.2011, 12:55
123456789 »

Aby wypowiedzieć się musisz być zalogowany. Jeśli nie masz konta - zarejestruj się.

Nasi Partnerzy:

kamerzysta, fotograf, videofilmowaniekwiaciarnia wrocław, kwiaciarnia internetowawideofilmowanie, fotografia ślubnaperfectmomentsweddingtvmoda na slub
ciąża, kalendarz ciążyJakKupowac.pl Doradzamy konsumentommiłość i seksHotel Nowy Dwór